; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra catalin

EXCLUSIV. Cătălin Măruță ne spune dacă Andra este sau nu însărcinată: „Nu am absolut nicio problemă să răspund”

03 September 2020

După ziua de naștere a Andrei,  în presă au apărut zvonuri că artista ar fi însărcinată, după ce Pepe a postat o fotografie cu Andra în care îi ținea mâna pe abdomen.

Cătălin Măruță a stat recent de vorbă cu TVmania și ne-a povestit dacă soția sa este sau nu însărcinată.  

„Andra nu este însărcinată. Nu am absolut nicio problemă să răspund. Cu siguranță dacă Andra ar fi însărcinată, fără probleme am spune și am vorbi despre treaba asta', a declarat Cătălin Măruță pentru TVMania.

Cu toate acestea, Andra a avut parte de o aniversare pe cinste în curtea casei, unde a petrecut alături de familie și cei mai apropiați prieteni. Mai mult decât atât, artista a fost surprinsă de o serie de urări video din partea cunoscuților actori de telenovele Angelique Boyer și Sebastian Rulli. În spatele acestei surprize nu a fost însă Cătălin:

„Nu am făcut eu treaba asta. În ultima perioadă Andra a lansat și a avut tot felul de piese care erau ba în spaniolă, ba în engleză și e o comunitate destul de mare de fani ai Andrei atât în țară, cât și în străinătate, iar mesajele respective pur și simplu le-am primit. Pentru ea a fost o foarte mare bucurie mai ales că erau actori care au super performanțe. Mesajele acelea sunt datorită fanilor Andrei din străinătate', ne-a mai povestit Cătălin.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare