; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Carmaciu_1

EXCLUSIV. Cât timp va mai filma Oana Cârmaciu pentru serialul „Sacrificiul”

28 January 2020

Protagonista primului sezon al serialului „Sacrificiul', produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, a anunțat că este însărcinată în șase luni. Din cauza sarcinii, scenariul a fost adaptat, aducând noutăți în continuarea ce debutează în februarie.

În ultimul episod difuzat anul trecut, personajul Ioana a rămas însărcinată, însă telespectatorii n-au știut că actrița Oana Cârmaciu (26 de ani) era de fapt însărcinată, iar scenariul a fost modificat pentru a se adapta nevoilor ei.

„Aștept un băiețel. Voi mai filma atât timp cât mă simt bine fizic. Le sunt recunoascătoare doamnei Ruxandra Ion şi echipei de la că au schimbat scenariul în momentul în care le-am împărtășit vestea', ne-a spus tânăra actriță. Sarcina a luat-o și pe ea prin surprindere: „Credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi . Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită', a mai spus ea. Așasar, Ioana , personajul pe care îl joacă „a rămas gravidă datorită mie, nu era neapărat în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jurul ei', a dezvăluit Oana Cârmaciu în exclusivitate pentru TVMania. 

 

Pentru ca povestea să-și schimbe cursul, echipa serialului a decis să reîmprospăteze distribuția cu o nouă protagonistă, Mădălina Bellariu (25 de ani): „Personajul meu, Maria, este o tânără aflată în acel punct al vieţii în care nu ştie încotro să o apuce, mai ales că viaţa ei a fost până acum doar un un amalgam de încercări şi secrete care i-au schimbat nu doar o dată destinul. Este o luptătoare', a declarat Mădălina.

      

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare