; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bursucu

EXCLUSIV. Bursucu’: „M-am apucat să cânt la pian”

28 September 2020

A devenit cunoscut cu emisiunea „Dansez pentru tine', de la Pro TV, unde era coregraf, dar dansul pare că nu mai e de-ajuns pentru Adi Cristea (33 de ani): Bursucu, așa cum îl cunoaștem de pe micile ecrane, s-a apucat să ia lecții de pian.

 

„M-am apucat să cânt la pian. Nevoia a venit în pandemie, mi-am spus că este momentul. Mi-am cumpărat o pianină la începutul verii. Iau lecții de la un profesor. La început am urmărit niște lecții pe YouTube ca să îmi aduc aminte lucrurile de bază', a dezvăluit Bursucu în exclusivitate pentru TVMania.

Pasiunea pentru acest instrument este însă din copilărie, iar prezentatorul emisiunii „Roata norocului' și colegul de platou al lui Teo Trandafir mărturisește că este o modalitate excelentă pentru a se relaxa:

„Am facut cinci ani de pian în copilărie, dar am uitat tot. Singurul loc unde am cântat mai expus a fost la Liceul Dinu Lipatti. Am avut un recital la pian în fața unei comisii în clasa a zecea, era proba eliminatorie. După aceea nu am mai pus, spre rușinea mea, mâna pe pian. Îmi pare rău că nu m-am ținut de acest instrument atât de frumos și expresiv. Am o stare de bine când cânt la pian, mă relaxează foarte tare. Îmi place să ascult artiști cântând la pian. Eu acum învăț, îmi mai fuge un deget pe clapa nepotrivită. Repet o oră zilnic. Mi-ar plăcea să cânt de toate, rock, blues, dar mai am de învățat. Ce am făcut în liceu m-a ajutat foarte mult și îmi este ușor să cânt cu mâna dreaptă. Marea problemă este mâna stângă și cei care învață să cânte la instrumente știu despre ce vorbesc. Dar fac multe exerciții de motricitate pentru ambele mâini. Acum le cânt fetelor mele piesele pe care le știu', a mai declarat acesta.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare