; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia

EXCLUSIV. Antonia: „Mă simt binecuvântată”

11 May 2018

Antonia ne-a povestit ce înseamnă emisiunea „The Four – Cei 4' de la Antena 1 pentru ea şi ne-a dat detalii despre familia pe care o are cu Alex Velea. Am aflat că artista nu se pricepe doar la cântat, ci şi la gătit!

 

Cel mai recent proiect tv al ei, emisiunea „The Four – Cei 4' (care se va termina pe 9 iunie), i se pare Antoniei (29 de ani) „o experiență nouă și frumoasă, cu provocări'. „Este diferită această emisiune și, chiar dacă nu îmi doresc să văd pe nimeni supărat sau nefericit, competiția aici e mult mai intensă și miza foarte mare. Concurenții sunt buni, talentați, diferiți ca zone muzicale și aptitudini. Din punctul meu de vedere, ar trebui să fie siguri pe ei, încrezători, muncitori, talentați și fresh', ne-a explicat artista, care jurizează showul alături de Feli, Cheloo şi Carlas Dreams. Mai mult, ea ne-a mărturisit că ar fi participat la un astfel de show de talente la începutul carierei ei: „Sigur că aş fi încercat! Reprezintă o formă de a îți testa talentul, de a te expune publicului, de a te face cunoscut'.

Timpul liber, un lux pentru Antonia

Perioada aceasta, cântăreaţa se împarte între filmările la „The Four – Cei 4', concerte şi munca în studioul de înregistrări: „Am filmat deja videoclipul următorului meu single, „Hotel Lounge', mai am încă o piesă pe care îmi doresc să o lansez și alte câteva piese pe care le voi înregistra. Aşadar, multă muzică, filmări și concerte!'. Nu doar Antonia are agenda încărcată, ci şi iubitul ei, Alex Velea, aşa că vacanţele rămân mereu pe locul doi pentru ei. „Este destul de greu să ne sincronizăm programele, avem amândoi concerte, filmări. Sperăm să reușim totuși să ne luăm câteva zile libere vara aceasta, lucrăm acum la acest aspect. Când am puţin timp liber îmi place să stau cu Alexandru și să ne uităm la filme, să ne plimbăm şi să ne vedem cu prietenii', ne-a spus vedeta Antenei 1.

Un cuplu unit, şi acasă, şi la studio

Antonia şi Alex se bazează pe ajutorul familiilor lor când vine vorba de creşterea copiilor lor, Akim şi Dominic: „Ne ajută foarte mult părinții noștri, ei stau cu Dominic și Akim atunci când noi avem concerte și filmări. Le mulțumim pentru tot ajutorul, stăm liniștiți că băieții noștri sunt pe mâini bune'. Cei doi colaborează de multe ori şi din punct de vedere profesional, însă relaţia dintre ei nu se schimbă în niciun fel în acele momente, ba din contră. „Alex este un om extraordinar de bun, talentat, mă susţine și este mândru de mine, îmi este alături și se bucură pentru orice reușită a mea. Mă simt binecuvântată din acest punct de vedere. Și desigur că și eu sunt mândră de el, de tot ce a făcut până acum', ne-a spus artista.

Aceasta recunoaşte că încearcă să-şi surprindă iubitul din când în când cu ceva bun: „Îmi place să fac curățenie, sunt o persoană organizată și obsedată de curățenie. Și îmi mai place și să fac dulciuri, însă nu să spăl și vase!'. Antonia adoră să facă deserturi, însă încearcă să stea departe de ele, pentru că ştie că o siluetă subţire cu efort se ţine. „Fac sport împreună cu Alex, mergem la sală și ne antrenăm. Am grijă la alimentație, mănânc sănătos – proteine și salate -, iar dulciuri doar din când în când, deși îmi plac mult', a adăugat ea.

 

Ce spune de colegii ei

„Pe Carlas Dreams îl cunoșteam de dinainte, suntem colegi la Global Records, casa de discuri care ne reprezintă, și, în plus, avem și o piesă împreună. Este un artist talentat, complex. Pe Cheloo nu îl cunoșteam personal, este dur cu unii concurenți, dar este și amuzant, iar Feli este blândă, prietenoasă. Sper că facem o echipă bună și telespectatorii sunt încântați de show.'

Ce mai fac copiii Antoniei

Antonia vorbeşte mereu cu drag despre cei trei copii ai ei: „Maya (n.r. – Şapte ani şi jumătate) este în Italia, deja este mare, merge la școală, este pasionată de dans și îi place să și cânte. Învață bine și sunt extrem de mândră de ea. Mi-ar plăcea să o pot aduce și pe ea în țară, deja de prea mulți ani nu am putut să fac acest lucru și mi-aș dori să îi cunoască și pe frații ei, altfel decât pe Skype. Dominic (n.r. – 3 ani) este un copil energic, merge la grădiniță, îi place să danseze și deja cântă, însă Akim (n.r. – Un an) este încă micuț să aibă anumite preocupări, dar crește și ne bucurăm de fiecare zi împreună. Dominic îl iubește foarte mult și are grijă de el'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare