; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea mantea

EXCLUSIV. Andreea Mantea, totul despre al doilea copil!: „Copiii sunt o adevarată binecuvântare”

20 November 2020

Andreea Mantea a revenit în țară și își trăiește viața din plin alături de fiul ei. Nu a stat mult pe gânduri și a revenit repede pe micile ecrane după ce a renunțat la emisiunea „Puterea dragostei'.

Noul proiect, „Trăiri alături de Andreea Mantea', care este difuzat în fiecare luni la Kanal D, îl realizează chiar alături de familia sa și, în exclusivitate pentru TVmania aceasta a povestit dacă în viitor are de gând să își mărească familia. Mai mult, după ani buni în care a fost singură și s-a dedicat creșterii și educațeiei fiului său, David, Andreea Mantea a recunoscut că are o relație de iubire.

Andreea are deja un fiu, David, în vârstă de cinci ani, pe care îl răsfață și îl iubește mai decât orice pe lume, însă nu ar exclude pe viitor posibilitatea de a avea încă unul:

„Nu îmi fac calcule, cred doar că viața îți oferă, iar tu trebuie să o „trăiești'. Copiii sunt o adevarată binecuvântare în viața noastră', a declarat Andreea Mantea pentru TVmania.

Și pentru că nu își expune viața personală deseori, Andrea a făcut-o totuși prin intermediul noului său proiect. Aceasta ne-a spus și de ce a dorit să realizeze un astfel de format:

„Este un proiect care s-a „născut' natural aș putea spune. Mă gândeam de ceva timp la o astfel de emisiune. Îmi respect și iubesc publicul tocmai de aceea mi-am dorit ca cei de acasă sa mă cunoască așa cum sunt, ăn intimitatea familiei, alături de prieteni, în proximitatea unor oameni extraordinari, care au povești frumoase, inspiraționale de spus. Mi-am dorit ca telespectatorii să mă descopere așa cum sunt, dincolo de relatări indirecte. Să mă vadă în diferite situații de viață.

Prin „Trăiri alături de Andreea Mantea', telespectatorii pot călători împreună cu mine, chiar dacă simbolic, pot vedea locuri minunate și pot cunoaște oameni frumoși. Iar mămicile se vor regasi, probabil, în întâmplarile prin care trec alături de David, pentru că acest copil extraordinar este o provocare permanentă pentru mine J', ne-a mai spus Andreea.

 

Pe Andreea Mantea o puteți urmări în fiecare luni, la Kanal D, începând cu ora 23.00, în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare