; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea mantea

EXCLUSIV. Andreea Mantea, noi dezvăluiri din viața personală: „La capitolul iubire stau foarte bine”

15 March 2021

Andreea Mantea (34 de ani) se declară o femeie fericită din toate punctele de vedere! Este iubită, iubește și ne-a povestit pe larg despre aceste frumoase întâmplări din viața ei. 

Chiar dacă a preferat discreția întotdeauna, atunci când a venit vorba de partenerul său actual de viață, Andreea Mantea ne-a vorbit totuși despre frumoasele sentimente pe care le trăiește:

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens.

E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine  și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim' foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul', a povestit Andreea Mantea pentru TVMania.

Pe Andreea o puteți urmări în fiecare luni, la Kanal D, în emisiunea „Trăiri alături de Andree Mantea', transmisă de la ora 23.15.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare