; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

EXCLUSIV. Andreea Mantea filmează mai mult pentru „Puterea dragostei” (Kanal D)

02 June 2020

Stabilită de la sfârșitul anului 2018 în Istanbul, pentru filmările emisiunii „Puterea dragostei' difuzată de Kanal D de luni până vineri de la orele 11.00 și 17.00 și sâmbăta și duminica de la orele 16.00 și 19.00, Andreea Mantea (33 de ani) nu și-a pierdut optimismul, deși mărturisește că este o perioadă dificilă.

„Într-adevăr, este o perioada dificilă pentru noi toți, dar trebuie să fim optimiști, că totul va fi bine, în final. Și aici (în Turcia n.r) sunt o serie de restricții menite să oprească acest virus, ținem cont de ele pentru că așa ne protejăm pe noi, dar și pe ceilalți. Facem asta pentru a trece cu bine peste această perioadă și pentru a reveni la normal într-un timp cât mai scurt', ne-a povestit prezentatoarea. 

În ciuda restricțiilor, timpul de lucru a crescut pentru echipa emisiunii difuzate de Kanal D:

„În ceea ce privește producția pentru «Puterea dragostei», filmăm mai multe ore pentru fiecare ediție în funcție și de ceea ce se întâmplă în timp real, pentru că e vorba de un reality show autentic, unde lucrurile se petrec ca în viața. Respectăm și aici cu strictețe regulile de igienă și facem tot posibilul în continuare ca cei de acasă să îi cunoască pe concurenți exact așa cum sunt, fără măști, în cele mai reale situații, cu cele mai omenești trăiri și reacții'. 

Andreea se deplasează din casă strict pentru cumpărăturile necesare și pentru a se duce la muncă, iar fiul său nu mai merge la grădiniță încă de la apariția primelor zvonuri apărute despre coronavirus.

„Când nu sunt la filmările pentru emisiunea „Puterea Dragostei', mă aflu acasă, cu David, facem tot felul de activități împreună, teme, exerciții fizice. Îmi este dor de oameni, de prietenii mei, de familia mea. Dar sunt optimistă și mă hrănesc cu gândul că, în curând, îi voi revedea pe cei dragi', a declarat Andreea Mantea în exclusivitate pentru TVMania. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare