; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aaaa

EXCLUSIV. Andra: „Vocea României este un altfel de „loc de joacă”

12 October 2018

Vedeta de la Pro TV ne-a mărturisit cum se simte în fotoliul de jurat de la „Vocea României', cum sunt concurenţii din echipa ei, cât şi ce planuri mai are pentru toamna aceasta din punct de vedere muzical. 

Cum te simţi la „Vocea României' în comparaţie cu „Vocea României Junior'?

„Vocea României' este un atfel de „loc de joacă', cu mai multă adrenalină şi cu o retorică mai înţepătoare. Şi la „Vocea României Junior' am avut surprize plăcute şi am lucrat foarte mult cu concurenţii care, la ambele sezoane, au dat dovadă de multă ambiţie, mult talent, dar la „Vocea României' avem altă miză. Simţi asta în aer. Adulţii nu vin cu gândul că se pot întoarce oricum şi la anul, că mai au de învăţat, mulţi vin hotărâţi să plece acasă cu trofeul şi atunci tot show-ul are o atmosferă mai intensă. Eu mă simt bine pe scaunul roşu, mai ales când apăs pe buton şi apoi îmi măresc echipa.

Cum arată echipa ta de la „Vocea României'? Care e strategia ta pentru a obţine marele trofeu?

Echipa mea e diversă, dar recunosc că am căutat totuşi anumite tipuri de voci, de stiluri. Parcă atunci când aud vocea şi nu am întors încă scaunul, îmi dau seama deja dacă e o voce pentru echipa mea, a lui Tudor, a Irinei sau a lui Smiley. Fiecare dintre noi patru are personalitatea sa artistică şi echipele reflectă asta. Nu aş numi un anumit concurent din echipa mea, pentru că eu le dau şanse de câştig multora. Voce bună au toţi. Mai degrabă depinde de concentrarea lor, să dea tot ce au mai bun în competiţie, ca să ajunga mai departe. Strategia mea este să îi pun în valoare pe fiecare dintre concurenţii mei.

Pe unde mai cânţi în perioada urmatoare?

După concertele „Tradiţional' mă odihnesc un pic. Am nevoie. A fost, ca de obicei la Sala Palatului, un super maraton. Sunt foarte fericită că a fost foarte bine primit spectacolul, ca publicul a fost deschis şi interesat de concept, biletele s-au vândut repede şi reacţia în sală a fost incredibilă. Am vrut să fac un spectacol tradiţional şi totuşi actual, ca dovadă şi decorul scenei realizat prin videomapping, cu invitaţi consacraţi pe mai multe genuri muzicale, numitorul comun pentru toate momentele fiind muzica românească pe care o iubim. Mi-aş dori să plec cu „Tradiţional' şi în alte oraşe din ţară şi poate chiar şi la românii din străinătate. Până atunci, însă, turneul „Aievea' continuă, pe 24 noiembrie ne vedem la Craiova. După cum vedeţi, nu am mult timp de relaxare! Dar iubesc ce fac, sunt foarte încântată să urc pe scenă cu aceste spectacole.

Care este următorul single pe care îl vei lansa?

Nu m-am hotărât, am mai multe în plan pentru acest final de an şi pentru anul viitor, am single-uri pregătite şi alte colaborări cu artişti internaţionali. Am filmat un videoclip acum puţin timp, dar până la următoarea lansare mă bucur de succesul ultimului single. Am văzut că „Nos fuimos lejos', versiunea în limba română cu Enrique Iglesias şi Decemer Bueno, urcă în topurile radio şi creşte pe YouTube.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare