; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

EXCLUSIV! Andra: „E un an foarte plin și mă bucur mult de el”

11 June 2018

Sezonul doi al show-ului de talente „Vocea României Junior' începe la Pro TV vineri, 8 iunie, iar Andra (31 de ani) ne-a povestit cum sunt micuţii concurenţi pe care i-a cunoscut la preselecţii, dar şi cum a reuşit să gestioneze momentele sensibile din acest concurs. Cântăreaţa ne-a mărturisit ce planuri are în ceea ce priveşte cariera muzicală în perioada următoare, dar şi ce mai fac copiii ei, Eva (doi ani şi jumătate) şi David (7 ani).   

 

TVmania: Ce învăţăminte ai tras după primul sezon în care ai lucrat cu atâţia copii?

Andra: Am observat un lucru pe care îl știam deja și care mă fascinează: cât de puternici sunt copiii, ce forță au când își doresc ceva cu adevărat. Pe scenă ei fac numere spectaculoase, iar ca să se pregătească pentru concurs sunt în stare de orice, repetă enorm, iau lecții, învață. Ăsta e secretul performanței.

La ce să ne aşteptăm sezonul acesta?

La multe surprize. Noi, antrenorii, am fost surprinși de vocile auzite, de poveștile concurenților. Și cred că se va simți atmosfera încinsă, noi ne dorim foarte mult să câștige echipa proprie marele premiu.

Cum sunt micuţii concurenţi?

Foarte puternici și ambițioși, cum spuneam. De altfel, nu mă miră asta, există și vloggeri de 10 ani! Generațiile tinere sunt din ce în ce mai curajoase, mai creative. Justin Bieber s-a lansat la 13 ani! Cred că la „Vocea României Junior' veți vedea artiști cu mult potențial.

Ai vreo poveste amuzantă de la noile preselecţii?

Replicile concurenților au fost adesea senzaționale! Copiii nu se gândesc atât de mult ca adulții înainte să spună ceva, așa că au avut reacții geniale! De asemenea, sunt și foarte sinceri.

Ştim că e greu sa lucrezi cu copiii. Cum ai gestionat momentele sensibile, de exemplu cele în care au fost eliminaţi?

Concurenții ştiau deja destul de bine care e formatul și veniseră pregătiți de orice variantă, să meargă mai departe sau nu. Familia era acolo ca să îi susțină, să îi consoleze dacă ar fi fost nevoie. Au fost niște luptători, veniți acolo cu scopul de a merge mai departe. Am tot respectul pentru atitudinea asta. Nici eu nu m-aș fi lăsat de muzică dacă cineva mi-ar fi zis că nu am o zi bună. Când știi care e drumul tău, nu te abați de la el.

Ce mai fac Eva şi David, ce preocupări au acum?

Eva se visează artistă și deja am observat că dansează bine, simte foarte bine ritmul. Și David bate la tobe! Altfel, se joacă mult, David merge la școală și așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară. Și eu la fel, ca să fiu sinceră!

Ce urmează să lansezi din punct de vedere muzical în perioada următoare?

Voi lansa mai multe videoclipuri anul acesta, unele în colaborare cu alți artiști straini, dar încă nu vă dau mai multe detalii. Mă pregătesc de concertul, „Tradițional' la Sala palatului, dedicat Centenarului, pe 30 septembrie. Între ele, am și alte concerte, la Bacău, la Galați, unde m-am bucurat când totul a fost sold out la puţin timp de la anunţare, și în multe alte orașe. E un an foarte plin și mă bucur mult de el. Munca îmi aduce foarte multe bucurii și satisfacții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare