; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra pasion

EXCLUSIV. Andra, detalii despre concertul „Pasion” pe care îl va susține la Sala Palatului: „Am nevoie de mult mai multe repetiții”

13 February 2020

Andra pregătește pentru luna aprilie un concert de două zile la Sala Palatului, denumit „Pasion'. O vom vedea pe artistă într-o nouă postură, ieșind din zona sa de confort, interpretând melodii în limba spaniolă.

Artista mărturisește că are un program extrem de încărcat cu repetiții și filmări pentru sezonul 10 „Românii au talent', dar că este deja obișnuită cu programul alert:

„Sunt foarte obișnuită, deja de 10 ani, în această perioadă a anului mă împart între Românii au talent și cariera mea muzicală, deci aș putea spune că mi se pare firesc. Spectacolul din aprilie de la Sala Palatului este însă unul deosebit, cu piese in limba spaniolă și în genul latino-pop, reggaeton și R’n’B, cu super invitați speciali, așa că am nevoie de mult mai multe repetiții. În zilele în care nu am filmări, lucrez la asta și, trebuie să mărturisesc, este o plăcere. Ador să dansez rumba, cha-cha, reggaeton, cânt cu chef de petrecere, mă simt ca pe o plajă însorită și nu simt oboseala. Sper ca toți spectatorii mei să aibă acest sentiment în sală la Pasión'. 

Andra se inspiră chiar și de la concurenții pe care îi vede pe scena emisiunii de la Pro TV și pregătește multe surprize muzicale pentru acest an.

„Mă simt foarte inspirată, poate și pentru că văd la filmările Românii au talent oameni atât de talentați și pasionați, așa că lucrez și la lansarea unui nou single și, desigur, continuu turneul Tradițional. În 2020 mi-am propus să ajung la cât mai mulți români din diaspora. Prima oprire este în Italia, la Padova pe 1 martie. Urmează multe alte orașe din Europa, poate chiar și pe alte continente', a încheiat artista.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare