; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

81765145_217522759274740_4486648233845133478_n

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a primit un cadou impresionat din partea lui Reghe la lansarea emisiunii „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”

06 February 2020

Joi, 6 ianuarie, Anamaria Reghecampf, alături de Antena Stars, pregătit un eveniment de lansare a emisiunii „Prodanca și Reghe. Prețul succesului', care a avut loc într-un restaurant select din București. 

Cea mai mare surpriză pentru vedetă a venit însă din partea soțului, Laurențiu Reghecampf, care, deși nu a putut fi prezent la eveniment, i-a trimis soției sale un inel impresionant în valoare de 22.000 de lire. 

„Este frumos, un cadou dat din suflet pentru faptul că nu poate să fie aici și dragostea lui nu că se materializează în bijuterii, ci în momentele de emoție când primești ceva frumos. Probabil putea să îmi dea și un bulgăre de zăpadă era la fel!', a declarat Anamaria Prodan Reghecampf în exvlusivitate pentru TVMania. 

Laurențiu Reghecampf se află în Dubai, acolo unde antrenează echipa Al Wasl, însă a susținut-o pe soția sa înainte de eveniment prin intermediul telefonului:

„I-am spus când am ajuns aici și mi-a urat baftă și m-a rugat să îl sun când termin. El este de o discreție și de un bun simț incredibil! Ne susținem unul pe altul întotdeauna. Mereu ne vedem, chiar și atunci când avem doar o jumătate de zi liberă', a încheiat aceasta. 

 

Reality show-ul ce îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, Prodanca și Reghe. Prețul succesului’ va avea premiera duminicã, 9 februarie, de la 19:45, la Antena Stars. Producția surprinde pas cu pas momente din viața îndrãgitei familii, o echipã de filmare însoțindu-i pe aceștia 24 de ore din 24. Deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite și au preocupãri diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare