; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia enache alma_1

EXCLUSIV. Amalia Enache se pregătește să își dea fiica la grădiniță

11 January 2019

Amalia Enache (41 de ani) a învățat anul acesta să mențină echilibrul între viața personală și cea profesională. Vedeta povestește care au fost cele mai importante momente ale lui 2018, descris de ea ca fiind unul „intens'.

 

 

2018 a marcat în viața Amaliei Enache întoarcerea la pupitrul știrilor Pro Tv. După 2 ani de concediu maternal, vedeta a marcat revenirea ca unul din cele mai importante evenimente din viața sa:

„Cel mai important eveniment de anul acesta a fost întoarcerea la știri, pentru că m-a dus în următoarea etapă, aceea în care am de gestionat familia și cariera într-o măsură cât de cât egală. A fost un an intens. A început extrem de dureros, cu pierderea tatălui meu, la mijlocul lui am reluat munca în televiziune și în absolut toate zilele lui am avut bucurii cu Alma și o stare de fericire dată de ea ce l-a făcut un an armonios, în definitiv. Acum vreau să-mi amintesc mai degrabă părțile bune din 2018, primele propoziții ale Almei, primul ei “te iubec, mama”, râsetele și îmbrățișările noastre', a mărturisit aceasta.

 

Planuri pentru vacanța de iarnă

„E prima iarnă de trei ani încoace în care va fi chiar iarnă, precedentele trei le-am petrecut în America de Sud, așa că vreau munte, zăpadă, sanie, deși niciodată nu m-am omorât eu după acest anotimp . Parcă acum a apucat să mi se facă puțin dor. Să văd cât mă ține', ne-a dezvăluit Amalia. În ceea ce privește călătoriile, aceasta dorește să facă o escapadă și către o țară călduroasă: „Și dacă nu mă ține prea mult și mi se urăste iar de frig, aș da o fugă scurtă într-o destinație cu soare, plajă, cu vară. Și mai am de vizitat prieteni buni în Italia, Lisabona si Madeira, pe undeva sigur ajung', a continuat ea.

 

Dorințe pentru 2019

Pentru noul an Amalia Enache își dorește:

„Sănătate, liniște, dar în acelasi timp energie multă, multă să mă joc cu copilul meu și să fac lucruri frumoase în meseria mea. Și îmi doresc sa fiu un om mai bun, mai înțelept, mai generos', iar în ceea ce privește proiectele profesionale sunt deja bine puse la punct: „Știri. Planurile mele profesionale sunt strâns legate de <Știrile Pro TV>. Și îmi mai propun alături de Hope and Homes for Children să nu mai existe niciun orfelinat odios în această țară și suntem tot mai aproape de acest obiectiv'.

 

Alma se pregătește de grădiniță

 

Amalia Enache se gândește să o trimită pe Alma (2 ani) la grădiniță:

„Da, se apropie vremea. Nu mai devreme de 3 ani, dar am început deja să caut intens și deși mi-am dorit să fie una aproape de casă, la care să mergem pe jos, până la urmă inima mă trimite mai departe, la o grădiniță ce aplică principiile nordice, finlandeze de educație și inteligență emoțională în comunicarea cu copiii. Oricum, va merge la program scurt, câteva ore'.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare