; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia enache

EXCLUSIV. Amalia Enache plănuiește multe mini-vacanțe

13 July 2020

Prezentatoarea ediției de noapte a „Știrilor Pro TV' se adaptează noilor vremuri și încearcă să-și mențină optimismul.

După o perioadă a restricțiilor în care s-a deplasat doar între locul de muncă și casă, Amalia (43 de ani) a reușit să facă prima escapadă la mare alături de fiica ei, Alma (3 ani), și spune că pe parcursul verii are în plan mai multe mini-vacanțe:

„Vom mai face astfel de mini-vacanțe, de câteva zile, în locuri cât mai izolate și nu prea îndepărtate, la mare și la munte. Ne adaptăm vremurilor, înțeleg că acum responsabilitatea e la fiecare dintre noi, iar eu voi face tot ce-mi stă îmi putință să îmi protejez copilul, pe mine însămi, pe cei din jur, dar în același timp voi încerca să trăim cât de cât normal și să ne bucurăm de vară și de natură', ne-a declarat aceasta.

Dacă pentru mulți dintre noi aceste luni au fost mai lejere, programul Amaliei a rămas în continuare unul încărcat:

„Programul meu nu a fost unul care să mă trimită spre hobby-uri noi, spre căutat lucruri de umplut un timp liber, ci dimpotrivă, mai ales la începutul pandemiei și în vremea în care lumea se retrăgea spre casă, eu am lucrat și mai intens ca înainte. În schimb, cât au fost parcurile închise și am fost blocată în oraș, strict între casa mea și platoul de știri, am descoperit că sunt dependentă de natură și am suferit foarte, foarte mult de dorul ei'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare