; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina puscau

EXCLUSIV. Alina Pușcău: „La Ferma voi avea ocazia să apreciez lucrurile care te fac într-adevăr fericit în viață”

25 September 2020

Direct de la Hollywood, Alina Puşcău (38 de ani) participă acum la „Ferma. Orășeni vs săteni', emisiune prezentată de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Fotomodelul ne-a detaliat experiența sa în fermă.

 

TVmania: Alina, cum ți se pare noua provocare Ferma'?

Alina Pușcău: Noua provocare este una de care eu am nevoie în acest moment al vieții. Sunt o femeie puternică și cred că mă va ajuta și o voi trece cu brio. Este o viață pe care nu am avut-o, dar aici la Ferma voi avea ocazia să apreciez lucrurile care te fac într-adevăr fericit în viață, lucrurile simple, Ferma.

Filmați deja de o bună perioadă de timp. Ce este cel mai greu în emisiune?

Cele mai grele lucruri sunt să nu mănânci, să nu dormi, să fii mereu alert, să fii mereu pregătit de luptă ca un soldat în tranșee. Lipsa confortului minim cu care suntem obișnuiți devine acum un lux mult dorit.

Ce ai învățat până acum din experiența „Ferma'?

Am învățat să construiesc lucruri, pe care, ulterior, să le folosesc, am învățat să rabd de foame și să drămuiesc fiecare bucățică de mâncare.

Ai străbătut cu succes podiumurile internaționale și ai cunoscut și lucrat cu nume uriașe ale Hollywood-ului, de ce ai ales să te reîntorci în România tocmai acum, după 20 de ani de faimă peste ocean?

M-am întors pentru această experiență: Ferma, un proiect cu totul nou pentru mine, o adevărată provocare de care vreau să profit la maximum. 

Te-ai gândit vreodată la posibiliatea de a te întoarce definitiv în România?

Nu știu, nu îmi fac planuri, dar știu sigur că România este “acasă”, aici este familia mea, aici îmi încarc bateriile. La sfârșitul anului trebuie să plec în America să îmi iau cetățenia, deci voi fi cetățean româno-american.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare