; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina puscas

EXCLUSIV. Alina Pușcaș dezvăluie noile planuri de nuntă, după ce a amânat evenimentul

05 March 2021

Pandemia afectează în continuare evenimentele, indiferent dacă vorbim de cele publice sau cele personale. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!', de la Antena 1, s-a văzut nevoită să își amâne nunta, deși era planificată încă din 2019.

După ce s-a căsătorit civil în octombrie 2019, cu partenerul ei, Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș se pregătea să facă marea petrecere anul trecut în Grecia. Din păcate însă, vedeta nu știe când va putea relua aceste planuri:

„Da, aveam, pe 6 iunie, probabil că nu o să uit toată viaţa acest lucru, că pe 6 iunie, in plină pandemie, noi aveam programata nunta in grecia. Momentan am suspendat acest lucru, pentru că din ce mai discutăm cu prietenii care sunt rezindenţi nu prea e siogur că se va putea face ceva chiar şi anul acesta, o nunta prorpiu—zisă, aşa cum ne-am dorit-o noi. Aşă că momentan aştetăm, pentru că nu vrem să ne aruncăm cu capul înainte şi să o pătim din nou. Ne dorim foarte mult să se întâmple, rămâne de văzut când se termină nebunia cu aceste restricţii. Sperăm să rămână tot în Grecia această petrecere'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare