; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BST07365

EXCLUSIV. Adi Nartea: „O să fie puțin mai diferit pe platourile de filmare având în vedere noile restricții”

19 May 2020

Protagonistul serialului „Vlad' (Pro TV) simte lipsa platourilor de filmare. Deși este bucuros că a petrecut mai mult timp alături de familia sa, actorul în vârstă de 38 de ani ne-a dezvăluit că vorbește aproape zilnic cu colegii săi și că așteaptă vești despre reînceperea filmărilor. 

Așa cum știți deja, filmările serialului „Vlad' de la Pro TV au fost sistate din cauza situației actuale, însă Adi Nartea așteaptă cu nerăbdare să revină la muncă. 

 

„Îmi lipsește tot ceea ce este legat de filmare, până și faptul că trebuia să mă trezesc la 4 sau 5 dimineața, îmi lipsesc provocările fiecărei zi de filmare. Lucrurile pe care încerc să le înțeleg de la tot ce înseamnă lumini, sunet, camere, scenografie, script și binențeles actorie. Îmi lipsesc colegii cu care am o legatură atât de frumoasă. Îmi lipsesc toate zilele acelea pline, la finalul cărora eram extenuat și cu zâmbetul pe buze. Aștept să ne putem întâlni să filmăm tot ce ne-a mai rămas din sezonul acesta. Clar o să fie puțin mai diferit pe platourile de filmare având în vedere noile restricții dar până și asta este o provocare. Încă nu am vești despre reînceperea filmărilor, însă de îndată ce o sa începem filmările vă anunțăm', a declarat acesta în exclusivitate pentru TVMania. 

Actorul ne-a mai povestit că vorbește aproape zilnic cu colegii din Vlad și că se sfătuiesc chiar și în legătură cu gătitul. 

„Bineînțeles, vorbim aproape zilnic. Avem grupul nostru unde mai facem glume, mai dezbatem subiecte de toate felurile, nu numai despre VLAD. Suntem apropiați, avem discuții despre subiecte diverse, și ne dăm sfaturi de la cum să gătim până la probleme de logică și etică'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare