; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adi nartea

EXCLUSIV. Adi Nartea, despre noul sezon „Vlad”: „E un sezon puternic”

11 September 2020

Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad' de la Pro TV, care va debuta luni, 14 septembrie, de la ora 20.30, ne-a povestit cum au fost filmările în timp de pandemie și la ce ar trebui să ne așteptăm de la al treilea sezon. 

TVMania: Adi, cum au fost filmarile in aceasta perioada, avand in vedere ca traversam o pandemie?

Adi Nartea: A fost o provocare, pentru că noi de fiecare dată când ne vedem tindem să ne salutăm, să ne luăm în brațe, suntem calzi unii cu ceilalți. Însă de când cu restricțiile, având în vedere distanțarea socială, am fost privați de aceste gesturi. Apoi, secvențele care trebuiau filmare în interior și au putut fi mutate, au fost mutate în exterior. Bineînțeles, echipa de la filmare poartă mască…plus că respectăm măsuri de siguranță – a fost mai greu decât la filmările de dinainte de pandemie. Însă plăcerea de a ne revedea și de a relua filmările a fost mai mare decât inconveniențele impuse de contextul actual.

Fiecare episod din Vlad ne-a luat prin suprindere. Ce ne pregatiti in al treilea sezon?

Sezonul acesta va fi așa cum v-am obișnuit – vă surprindem de la episod la episod. Un sfat: fiți curioși și urmăriți-ne, pentru că e un sezon puternic!

Cum a fost ultima zi de filmari si ce ai invatat din acest proiect?

Ultima zi de filmare a mea a coincis cu ultima zi de filmare din acest sezon. De asemenea, ultima secvență filmată a fost chiar ultima secvență, cea de la final de sezon. A fost o zi cu gânduri, speranțe, zâmbete. Pe de o parte toți am luat încheierea filmărilor ca pe un moment de respiro, pe de altă parte mai vrem. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare