; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela popescu

EXCLUSIV. Adela Popescu a avut o perioadă greu încercată

24 July 2020

În urmă cu câteva săptămâni Adela Popescu (33 de ani) absenta de pe micile ecrane din cauza unor probleme de sănătate apărute în urma unui weekend petrecut la malul mării. 

Problemele au apărut la nivelul aparatului digestiv, însă acum prezentatoarea emisiunii se simte mult mai bine:

 „Doctorul e uimit de cum rezist la durere, în general. Chiar mă întreba ce simt și i-am amintit că am născut de 2 ori, natural, fără anestezie. Aveam o durere în partea dreaptă, de vreo 2 săptămâni, nu era insuportabil, dar într-o noapte am ajuns la urgență și au găsit o inflamație. Eu nu mai am apendice, așa că au descoperit că era o bacterie în tractul digestiv pe care am luat-o de la o carne nepreparată termic suficient. Dar în 3 zile am fost pusă pe picioare și am venit acasă, iar acum mă simt foarte bine', a declarant Adela pentru TVMania.

 Pe lângă acest incident, aceasta a avut și nopți nedormite pentru că a reușit să îl dezobișnuiască pe fiul său, Andrei (1 an și 6 luni), să fie alăptat, acum însă nu mai întâmpină greutăți:

 „Cel mai greu a fost cu noaptea, deoarece se trezea foarte des pentru că îi era foame. Așa că prima dată am soluționat cu noaptea, apoi am plecat la mare pentru 3 zile, când el a rămas cu mama mea. Iar apoi a venit momentul când am fost în spital și când nu mai aveam voie să alăptez. Așa că totul a venit natural', ne-a mai spus prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea' (Pro TV).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare