; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliminarea Alinei de la Exatlon (2)

EXATLON: Telespectatorii au ales concurentul care a plecat acasă din echipa Războinicilor

05 April 2018

In Arena de aseară a show-ului „Exatlon', cei cinci Războinici și-au luat rămas bun de la Alina, una dintre cele mai puternice și titrate concurente care a stabilit recorduri în acest show. Parcă mai resemnați ca oricând, Echipa Războinicilor și-au acceptat cu demnitate faptul că vor rămâne în inferioritate numerică, doar patru concurenți au rămas în competiție.

 

Au fost momente de tenisune maximă, întrucât cei trei nominalizați, Alina, Ștefan și Roxana, sunt unii dintre cei mai puternici sportive, care au demonstrat pe parcursul celor peste trei luni de concurs, că își merită locul în echipă, în drumul lor spre marele premiu de 100.000 de Euro.

Premonitoriu, înainte de anunțul realizat de prezentatorul emisiunii în ceea ce privește concurentul eliminat, Alina a povestit că este dezamagită de faptul că echipa Războinicilor pierde tot mai mulți concurenți, rămânând în inferioritate numerică.

 

„Am crezut că va fi ca data trecută, dar ce va fi, va fi. Cu cât aflu mai repede, cu atât mai bine pentru că nu îmi place să aștept. Nu pot explica ce se întâmplă cu mine astăzi. Nu îmi este teamă că voi pleca acasă pentru că la un moment dat e inveitabil să nu se întâmple. Dar m-am gândit cum de am ajuns în această situație să rămânem doar patru Războinici? Care ar fi varianta cea mai bună: ca eu să plec, eu să rămân, ca Roxana sau Ștefan să plece sau să rămână? Noi suntem din ce în ce mai puțini și nu am reușit ce am visat! Cred că de aici este starea mea mai puțin ciudată de astăzi', a povestit aseară Alina.

 

Totodată, Cosmin Cernat a anunțat aseară retragerea lui Oltin Hurezeanu de la Faimoși, în urma problemelor medicale enumerate de concurent, urmând ca acesta să revină cât de curând în țară.

„Vă reamintesc că Oltin Hurezeanu nu mai face parte din Echipa Faimoșilor. În urma investigațiilor medicale pe care le-a făcut, acesta a decis să nu mai continue aici, la Exatlon', nivelul competiției fiind pentru el destul de ridicat. El nu va mai concura! Este decizia lui de a se întoarce în România', a spus prezentatorul Exatlon' aseară, în Arenă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare