; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Cernat, prezentator EXATLON (4)

„Exatlon” schimbă zilele de difuzare. Aflaţi când va putea fi văzută emisiunea

05 March 2018

Începând de săptămâna aceasta, reality-show-ul „Exatlon' de la Kanal D va putea fi urmărit cinci zile consecutiv, mai precis de sâmbătă până miercuri, ora de începere rămânând aceeaşi, 19.45. Telespectatorii vor putea urmări evoluţia concurenţilor din cele două echipe, Faimoşii şi Războinicii, îşi vor putea susţine favoriţii şi vor trăi la intensitate maximă ce se întâmplă la „Exatlon', cel mai urmărit reality-show din România.

 

În ediţia difuzată sâmbătă seara, telespectatorii au putut urmări la Kanal D returul meciului internaţional cu Turcia. După ce au fost înfrânţi în primul tur de reprezentanţii României, cu 10 la 8, concurenţii Turciei şi-au luat de data aceasta revanşa. Meciul prezentat de Cosmin Cernat a fost unul de intensitate maximă!

Războinicii şi Faimoşii au demonstrat încă o dată că pot lăsa orgoliile deoparte şi pot deveni o singură echipă. Cei din faţa micilor ecrane au putut fi martorii unor momente emoţionante în care foştii rivali se încurajau unul pe celălalt, se luau la propriu în braţe şi se sfătuiau reciproc. Din pacate, însă, câştigul a fost în favoarea echipei din Turcia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare