; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Exatlon, 13 februarie (5)

Exatlon. Faimoșii au ieșit învingători din duel, dar unul dintre ei a fost eliminat din concurs. Despre cine e vorba

14 February 2018

Marți seară, la Exatlon' a avut loc duelul între Războinici și Faimoși, dar telespectatorii au aflat și cine a fost eliminat din concurs. În final, a fost o seară victorioasă pentru Faimoși, în care i-au înfrânt la o diferența uriașă pe adversari.

Emoții uriașe au fost aseară în Arena de la Exatlon', în așteptarea rezultatelor finale în ceea ce privește concurentul eliminat din competiție, în urma voturilor publicului. Giani Kiriță i-a reproșat în continuare lui Ion Oncescu lipsa de comunicare și dorința de a se integra în echipă. 

 Așa cum am mai spus-o, Ion Oncescu nu ne ajută cu absolut nimic. E simplu! Restul, despre comunicare și implicarea lui, nici nu se mai pune problema', acuză Giani Kiriță.

Replică usturătoare a luptătorului profesionist de skandenberg la adresa complotului' echipei pentru a-l înlătura din concurs a fost emisă cu un calm imperturbabil, comparând această acțiune nesăbuită a colegilor lui cu intemperiile vremii din Republica Dominicană.

Atmosfera din ultimele două zile în Echipa Faimosilor a fost identică cu atmosfera de afară: a tunat, plouat și fulgerat, mai ales noaptea, când toți dormeau',  spune Ion Oncescu.

Și, totuși, telespectatorii au fost cei care au pus în balanță și au cântărit foarte bine evoluția celor trei nominalizați, Diana Bulimar, Ion Oncescu și Florian  Sendroiu. În urmă votării, fanii Exatlon' au decis că nou venitul Florian trebuie să părăsească  competiția.

Furtuna le-a dat bătăi de cap Războinicilor. Concurenții au pierdut în față echipei adverse cu 5 la 10

După mai bine de o săptămâna în care Faimoșii au dormit în coteț, aceștia s-au mobilizat aseară și, pe o ploaie torențială care nu contenea și le îngreuna fiecare mișcare pe traseul dificil, aceștia s-au mobilizat și i-au învins pe Războinici cu 10 la 5. Miza a fost uriașă, câștigătorii și-au recăpătat dreptul de a merge în casă și au primit și un premiu bonus: o ședință de masaj de relaxare binemeritată.

Andrei Stoica, Vladimir Drăghia, Diana Bulimar, Anca Surdu, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță au fost reprezentanții Faimoșilor care au dat totul pe teren și i-au învins fără drept de apel pe Războinici. La finalul probelor, fostul fotbalist al clubului Dinamo a făcut o dezvăluire pentru cei prezenți. Sportivul a dedicat victoria fiului său, Marco, cu ocazia aniversării zilei de naștere. Colegii lui de echipă, dar și concurenții din tabăra Războinicilor i-au urat , în cor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare