; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oltin hurezeanu exatlon

Exatlon. Echipa Faimoșilor are un nou concurent: cine este Oltin Hurezeanu. Anca a părăsit show-ul

28 February 2018

În ediția „Exatlon' difuzată de Kanal D miercuri, 27 februarie, Faimoșii au pierdut, la mare diferența, confruntarea cu Războinicii, Anca a fost eliminată din concurs, iar Faimoșii au primit în Echipă un nou concurent, Oltin Hurezeanu.

Telespectatorii au putut urmări confruntarea între cele două tabere, Războinicii și Faimoșii, anunțarea concurenței eliminate, discuțiile aprinse între concurenții din Echipa Războinicilor din Arenă și înfrângerea dureroasă a Faimoșilor. Câștigătorii au avut parte de un premiu fabulos, în urma victoriei decisive, aceștia au mers în capitala Republicii Dominicane, la Santo Domingo, la Carnaval. În plus, au avut parte și de o masă bogată, la un restaurant de lux.

În urma voturilor telespectatorilor, Anca a părăsit concursul; nominalizările făcute de Alex și Alina au aprins spiritele în coliba Războinicilor, concurenții părând mai dezbinați ca niciodată. S-a adus în discuție posibilitatea unei strategii în ceea ce privește propunerile de eliminare, însă, în Arena, cei doi concurenți care s-au bucurat de imunitate și de dreptul de a nominaliza au afirmat că decizia lor s-a bazat pe alte motive. 

Acum trei zile, Mariana a venit supărată la mine și a spus că a fost amenințată de Ionuț. A sunat ca și cum a fost amenințată că va fi lovită. Iar în seara aceasta, eu sunt cea falsă? Când Ionuț a fost accidentat și s-a întors din spital în seara Arenei, anumite persoane mi-au spus să îl nominalizez, a aruncat bomba Alina.

Oltin Hurezeanu, un nou concurent în Echipa Faimosilor

Oltin a ales sa scape de zapada si sa se refugieze la caldura. De azi inainte va tinem noi, cei de acasa, la curent cu experientele lui in cadrul concursului #exatlonromania #faimosii #haioltin #teamoltin

Posted by Oltin Tudor Hurezeanu on 27 Februarie 2018

Oltin Hurezeanu este concurentul care și-a făcut debutul miercuri seară în tabăra Faimoșilor. Neexeperimentat pe traseele dificile cu care concurenții de la Exatlon' sunt obișnuiți în cele peste două luni pe care le-au petrecut în Republica Dominicană, Oltin nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor colegilor lui pe traseu în confruntarea cu Alex.

Am început cu stângul! Am pierdut startul, nu am auzit fluierul. Apoi, nu am mai recuperat. M-am împiedicat, nu am făcut nici cea mai bună alegere în ceea ce privește încălțămintea pentru că mi-a intrat apă și mi se plimba piciorul, dar asta e. Este primul moment, mă voi mobiliza pe viitor',  a spus acesta după prima experiență pe traseu.

Oltin Hurezeanu (43 de ani) este absolvent de Drept', actor și pasionat de cascadorie, arte marțiale și kempo, fiind primul român care a pozat pentru revista de succes Mens Health'. După absolvirea facultății, acesta s-a dedicat actoriei, afirmându-se în producții de succes precum 'Restul e tăcere' (în regia lui Nae Caranfil), 'Supraviețuitorul' (Sergiu Nicolăescu), 'Poveste de dragoste', alături de Dragoș Bucur, 'Palatul copiilor', cea mai recentă producție a lui Bobby Păunescu,  dar și în numeroase roluri în seriale de televiziune.

Poate lucrul cel mai puțin cunoscut despre noul concurent intrat în Echipa Faimoșilor este faptul că, la vârsta de 27 de ani, Oltin a fost câștigătorul marelui premiu al emisiunii-concurs Vrei să fii miliardar?'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare