; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antrenament inedit la Exatlon (3)

EXATLON. Cum se antrenează Războinicii, înaintea probelor din Arenă?

15 February 2018

După accidentarea Alinei din confruntarea internațională cu Mexic, iată că în competiția de marți seară, Anca a intrat la duel, complet refăcută din punct de vedere fizic. Și pentru a fi în formă în lupta cu adversarii, perimetrul din fața casei a devenit imediat o sală de fitness, cu aparate improvizate de Războinici. Bușteni pe post de gantere, barna, prispa casei, toate acestea au devenit rapid materiale ajutătoare în antrenamentele care îi țin în formă, înaintea fiecărui meci.

Mariana și-a pus în valoare talentul de antrenor și a făcut tot posibilul să-și motiveze coechipierii, în timpul antrenamentului din fața casei.

 Vezi galeria foto >

Hai, cu încredere în tine, până la poartă cu ea. Hai, nu te da bătută, ești cu adversarul, da? Hai, dă cu el de pământ, dă cu el de pământ, haide, că poți! Nu mă tem de nimic, din contră, îl provoc la duel. Dă cu el de pământ, hai, dă-i!', strigă motivațional din toți plămânii Mariana către Anca, în timp ce colega ei de echipă rostogolea bușteanul în curtea împrejmuită din Republica Dominicană.

Flotări, tracțiuni, echilibristică, rostogolirea bușteanului, ridicări și aruncări, cu ajutorul acestor exerciții fizice și-au făcut încălzirea Războincii, înaintea meciului cu Faimoșii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare