; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Faimosii de la Exatlon

Exatlon. Concurenții se accidentează pe bandă rulantă: “Din păcate, aproape toți suntem accidentați, avem câte o durere sau câte un bandaj”

19 February 2018

În ciuda accidentărilor nenumărate, Faimoșii și Războinicii au evoluat aseară într-o probă dificilă, presărată cu obstacole și porțiuni de traseu care i-au solicitat la maximum, concurenții oferind telespectatorilor un spectacol total. Aproape toți membrii echipei Faimoșilor se resimt serios în urma accidentărilor.

Înaintea duelului de aseară, urmele leziunilor erau vizibile pe trupurile atleților, prin bandajele viu colorate care le înfășurau coapsele sau brațele. Andrei Stoica a fost primul care a căzut' secerat, intervenția medicilor fiind inevitabilă. Cu piciorul bandajat și sprijinindu-se în cârje, multiplul campion la kickboxing se resimte în urma efortului depus în fiecare probă din concurs.

Într-o lună și jumătate am slăbit foarte mult și am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am așezat pur și simplu pe bancă și mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat. Zici că mi-am prezis viitorul! Ieri am spus că atunci când vom pleca din casă, va fi război. Nu știi cum te mai întorci. Eu m-am întors cu o atelă!', a povestit sportivul.

Deși accidentată serios, Anca Surdu a riscat aseară și a intrat în competiție pentru a-și ajută echipa, întrucât miza jocului a fost uriașă, cu riscul suprem de a nu mai putea concura, în eventualitatea în care situația ei medicală s-ar fi agravat.

Din păcâte, aproape toți suntem accidentați, avem câte o durere sau câte un bandaj. La gamba dreaptă am o fisură musculară. Medicul mi-a recomandat să nu întru în joc trei zile. Din păcate, dacă nu respect indicațiile medicului, pot face ruptură musculară, iar astăzi nu m-am trezit mai bine decât ieri, ci chiar cu o durere un pic mai intensă. Sper să ne facem bine toți cât mai repede și să luptăm în continuare', a spus Anca Surdu, pe un ton optimist.

Și Cătălin Cazacu se resimte în urma suprasolicitării, fiind unul dintre sportivii din Echipa Faimoșilor care a adunat cele mai multe puncte în duelurile cu adversarii. Conștient de situația lui medicală, concurentul a luptat pe traseul dificil până la ultima picătură de putere, deși avea ambele picioare bandajate.

Ultimele două curse le-am terminat în genunchi. De când sunt aici, am avut multe accidentări, diferite față de ceea ce fac eu în carieră. Nu mă pricep la ce înseamnă ruptură musculară, pentru că în cariera mea când te accidentezi, se lasă cu oase rupte și recuperare de jumătate de an, prin spitale', a spus Cătălin Cazacu.

Nici la Războinici situația nu este foarte roz. Ionuț s-a resimțit puternic în competiția de aseară, acesta acuzând, la final, dureri la genunchi. De altfel, a mers în călătoria – premiu la cascada El Limon șchiopătând și cu piciorul bandajat.

În această seară, concurenții vor intra iar pe traseele dificile; de această dată vor avea parte de lupta în Arenă, cea care va duce spre următoarea eliminare din concurs.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare