; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Exatlon_Bogdan

Exatlon. Bogdan, concurent în echipa Războinicilor, a ajuns acasă: „Am ieșit din concurs pentru că imi era foarte dor de casă”

08 February 2018

Numele reality show-ului „Exatlon' a fost scandat minute în șir, pe aeroport, la întoarcerea acasă a lui Bogdan Mardale, concurentul din echipa Războinicilor care a ales să iasă din concurs.  Acesta a fost întâmpinat de familie și prieteni: toți i-au strigat numele și au înălțat pancarte cu fotografii din competiție. Copleșit de emoția regăsirii cu cei dragi, acesta și-a îmbrățișat părinții, fratele mai mic și prietenii care i-au urmărit cu sufletul la gură evoluția de la „Exatlon'.

„Am ieșit din concurs pentru că imi era foarte dor de casă. Nu există premiu care să egaleze bucuria de a fi alături de familia mea', a declarat Bogdan.

 Vezi galeria foto >

Mama lui Bogdan a așteptat cu lacrimi în ochi să își strângă fiul în brațe, după o despărțire de mai bine de o lună. „Sunt cea mai fericită femeie din lume că s-a întors, n-am mai mâncat, n-am mai dormit, am trăit intens fiecare probă de la .', a spus femeia.

Pentru Bogdan, „Exatlon' va rămâne o experiență unică, de care își va aminti, cu intensitate, toată viața.

„A fost ceva foarte special, mi-am aflat limitele propriului corp, am legat prietenii pe viață, mai ales cu Ionuț. Am avut parte de toate stările posibile. Voi urmari in continuare concursul și voi trăi alături de Războinici fiecare probă.', a adăugat Bogdan.

CITEȘTE ȘI:

Prime-time-ul Kanal D, mutat mai devreme. Serialele turcești și emisiunea „Exatlon' încep la alte ore

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare