; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Surdu, alaturi de mama, sora si iubitul ei (3)

EXATLON: Anca Surdu a revenit în țară

21 March 2018

Cu ochii în lacrimi la revederea cu cei dragi, Anca Surdu, dublă campioană modială și europeană la gimnastica aerobică, s-a întors în țară după ce a fost nevoită să renunțe la competiția „Exatlon' din cauza unor probleme medicale.

 

„Îmi este foarte greu, o parte din mine încă este acolo, cu echipa . Îmi lipsesc competția, chiar și greutățile. Am crezut că mă voi bucura când ajung la confortul de acasă, dar constat că îmi lipsește tot ce se întampla acolo. Deși toți cei de la suntem sportivi de performanță, constat că ceea ce se întâmplă în această competiție este foarte diferit de orice sport – traseele sunt foarte grele, totul e altfel. Ne-a luat destul de mult, tuturor, să ne obișnuim cu ele”, a declarat pe aeroport, imediat după aterizare, Anca.

 

Anca Surdu era cotată cu mari șanse de a câștiga competiția și „răsfățata” retelelor sociale, cu un număr impresionant de susținători.

 

„Eu nu trebuia sa fiu aici, acum. Mi-aș fi dorit să pot continua. Din păcate, în Republica Dominicană, soarele a devenit cumva dușmanul meu. M-am luptat cu o afecțiune dermatologică, din cauza expunerii prelungite; medicii mi-au interzis să mai stau în soare și, astfel, a trebuit să mă retrag. Sănătatea este cea mai importantă pentru mine“, a adăugat Anca.

Foarte emoționate, mama și sora campioanei au așteptat-o câteva ore la aeroportul „Henri Coandă'.

„Am avut momente în care am simțit că-mi iese inima din piept, mai ales când nu o vedeam deloc pe micul ecran. Simțeam că are o problemă', a declarat mama Ancăi, în timp ce își aștepta fiica.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare