; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Plushi mic

Evgheni Pluşenko se întoarce la Bucureşti cu show-ul „Kings on Ice”

19 July 2016

Veşti bune pentru iubitorii patinajului artistic. Show-ul „Kings on Ice' va putea fi văzut din nou la Bucureşti pe 16 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă. O altă reprezentaţie a show-ului va mai avea loc pe 9 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Momentele de patinaj vor fi acompaniate de muzica lui Edvin Marton, cu a sa vioară Stradivarius.

plushi

Spectacolul „Kings on Ice' se află la cea de-a cincea ediţie, cea mai recentă fiind în 2014. Şi de data aceasta spectatorii vor putea vedea o serie de patinatori celebri, câştigători de competiţii naţionale şi internaţionale, vedeta serii fiind rusul Evgheni Pluşenko, campion olimpic în 2006.

Până în prezent, alături de Pluşenko au mai fost confirmaţi şi Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, Brian Joubert, campion mondial în 2007, Tomáš Verner, medaliat cu aur la Campionatul European din 2008. Biletele au fost puse deja în vânzare şi au preţuri promoţionale reduse cu 15% până pe 25 iulie, inclusiv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare