; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AustriaInfo 325

Eveniment inedit în capitală: la Mall Promenada românii s-au simțit exact ca în Alpii Austrieci

21 October 2014

Sâmbăta trecutăƒ, românii au fost primii pe pârtiile din Austria, unde au avut parte de o atmosferă specială – distracția, voia bună, experiențele inedite și surprizele au fost la ele acasă. Însă, de data asta, ei nu fost nevoiți să se mai deplaseze până în Austria pentru că Austria a venit la ei, mai precis în mall Promenada, pe Calea Floreasca.

AustriaInfo-325

Evenimentul “Iarna asta, fii primul pe pârtie în Austria!” a marcat una dintre cele mai frumoase experiențe din capitală: zeci de părinți cu copiii lor, tineri, bunici, femei și bărbați de diferite vârste au participat la concursuri cu premii, jocuri, spectacole de muzică și dans. Totul în spirit tirolez!

“E altceva față de ce am tot văzut, e foarte frumos și chiar ne bucurăm de fiecare activitate. Ne simțim exact ca în vacanță”.

Practic, în fiecare colț din mall, a fost recreat un cadru de pe pârtiile austriece; de la șezlong-urile specifice pârtiilor din Tirol – unde bucureștenii s-au bucurat de cocktail-uri și relaxare – până la competiții cu zăpada, concerte și dansuri, totul a surprins perfect “vibe-ul” tirolez.

 

AustriaInfo-776

Copiii au pictat pe globuri, au construit oameni de zăpada și au fost pentru o zi, mici oameni de știință, descoperind magia experiementelor științifice. Dar experiențele inedite nu s-au oprit aici:€“ cei mici au devenit și mini bucătari, au decorat castelul de gheață și căsuță de turtă dulce, s-au întâlnit cu Pinguinul Happy Feet, Panda Bear și prințesa Elsa, lăsându-se purtați în lumea fascinantă a Alpilor Austrieci.

La sfârșitul zilei, s-au extras și marii câștigători de pe pârtiile austriece: Happy Tour a oferit un sejur complet pentru o familie cu 2 copii. Marele premiu este completat de Asigurarea pentru sporturi de iarnă și sporturi extreme oferită de Generali România și un card de asistență rutieră oferit de 9695. Austrian Airlines a oferit norocosului de pe locul al doilea două bilete de avion București -€“ Viena și retur, iar ocupantul locului trei va primi o pereche de skiuri și clăpari oferite de Hervis.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare