; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eveniment important în viața lui George Burcea. Ce anunț a făcut fostul soț al Andreei Bălan

Eveniment important în viața lui George Burcea. Ce anunț a făcut fostul soț al Andreei Bălan

08 July 2021

George Burcea și-a încărcat bateriile în ultima perioadă, timp în care a stat mai mult retras din lumina reflectoarelor. Acum, însă, fostul soț al Andreei Bălan a făcut un anunț important pentru cariera sa. Burcea a anunțat oficial pe rețelele de socializare că în toamna aceasta, mai exact în luna octombrie, își lansează cartea. Este vorba despre romanul „Scrisoare către Ceaușescu', cel care va fi transpus într-un film în care vor juca actori consacrați, scrie libertatea.ro.

Acum câțiva ani, George Burcea a povestit despre trauma sa din familie, despre suferințele la care a fost supusă mama lui chiar de către soț, de tatăl lui. La acea vreme, el a susținut că vrea să aștearnă totul pe hârtie și să lanseze și un film. Astăzi, actorul a făcut anunțul, cartea va apărea în octombrie.

„Inspirat dintr-un caz real, «Scrisoare către Ceaușescu» spune povestea MARIEI DRUMEŞ, soție și mamă a doi copii (ALEX şi ARIANA), care este victimă a violenței domestice în anii de final ai comunismului. Romanul este structurat în două părți. Prima parte se petrece în ultimii ani ai comunismului. Maria, o mamă șomeră, terorizată de soțul ei, îi scrie o scrisoare lui Ceaușescu, în speranța că acesta o va ajuta să-și schimbe viața.

Cea de-a doua parte spune povestea lui Alex, fiul Mariei, care împrumută din traumele mamei sale și se luptă din răsputeri să se vindece. Pe lângă paralela dintre cele două personaje principale, romanul surprinde și două perioade diferite din istoria României. Evoluția societății, schimbarea modului de gândire, dar și lipsa de adaptabilitate a unor personaje sunt fenomene actuale, deși au trecut mai bine de 30 de ani de la Revoluție.', se arată pe site-ul oficial scrisoarecatreceausescu.com.

Apoi, cartea va fi transformată în film și nume grele s-au alăturat deja proiectului. Este vorba despre Catrinel Marlon, George Burcea, Crina Semciuc, Maia Morgenstern, Marius Manole, Medeea Marinescu, Toma Cuzin, Adrian Titieni, Răzvan Vasilescu și mulți alții.

Regia filmului este semnată de Iulian Moga, iar scenariul e scris de Gabriel Molnar și George Burcea. La acest proiect inițiat de actor s-a alăturat și Viviana Sposub, actuala lui iubită, care va juca în film.

 Vezi galeria foto >

 

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare