; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Omul cu chitara sezon nou ducu si eveline

Eveline Păuna va prezenta emisiunea “Omul cu chitara” alături de Ducu Bertzi

09 October 2014

Săptămânal, de la ora 23.00, Ducu Bertzi va continua să aducă poezia pe acorduri calde şi poveştile folk spuse la gura sobei

Din 9 octombrie, în fiecare joi seara, de la ora 23.00, Ducu Bertzi readuce la TVR 2 emisiunea „Omul cu chitara”. Din acest sezon, el va o va avea alături în studio pe Eveline Păuna – iar împreună, cei doi îşi propun să ofere telespectatorilor, pentru o oră, atmosfera caldă a şuetelor cu amintiri şi întâmplări din lumea muzicii folk – având ca invitaţi artişti consacraţi ai genului sau de tineri care s-au afirmat în ultimii ani.

omul cu chitara sezon nou ducu si eveline

În platoul primei ediţii va fi prezentă Zoia Alecu, una dintre cele mai îndrăgite artiste a genului. Ea va interpreta câteva dintre cele mai cunoscute piese, va vorbi despre reinventarea sa în universul muzical şi despre supravieţuirea artiştilor şi a genului folk.

omul cu chitara

„Există o mişcare continuă în zona folk, în Bucuresti şi în ţară, care nu are un spaţiu adecvat unde să se regăsească în media. Interesul crescut al publicului mă face să cred că se va reflecta în audienţă pe TVR 2. Este necesară mediatizarea emisiunii, dar şi mesajul care este transmis telespectatorului. Ea vine în contextul de normalitate, bun gust şi act artistic firesc, pe care încearcă să-l impună TVR 2.' (Ducu Bertzi)

Cea mai nouă membră a echipei „Omul cu chitara”, jurnalista Eveline Păuna, este cunoscută publicului TVR 2 de la emisiunile „Vara pe val” şi „Top Cultura”. Eveline a lucrat la multe formate de televiziune, însă „Omul cu chitara'ˮ este singurul care se bazează atât de mult pe emoţie.

“Cu noi veţi râde, vă veţi aminti de cei mai frumoşi ani, veţi lăcrima şi veţi cânta. Sunt sigură! Am onoarea şi bucuria de a vă fi gazdă, împreună cu Ducu Berzi, în fiecare joi – zi ce va deveni reperul întâlnirilor noastre. Rolul meu este acela de a aduce în platou gândurile şi mesajele dumneavoastră, dar vă asigur că nu voi renunţa nici la pasiunea mea pentru jurnalismul iscoditor”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare