Homepage  / Vedete străine

Eve Hewson din miniseria „Cuplul perfect” (Netflix) este fiica lui Bono. De ce nu și-a dorit celebrul artist ca fiica lui să aibă o carieră la Hollywood

Eve Hewson din miniseria „Cuplul perfect” (Netflix) este fiica lui Bono. De ce nu și-a dorit celebrul artist ca fiica lui să aibă o carieră la Hollywood
14

de Cristina Țapu,

Serialul „A Perfect Couple” („Cuplul perfect”) este unul dintre cele mai vizionate de pe platforma Netflix, însă puțini sunt cei care știu că actrița principală din acesta, pe nume Eve Hewson, este nimeni alta decât fiica celebrului muzician Bono, solist al formației U2.

Eve Hewson este fiica celebrului Bono, solist ala formației U2

Eve Hewson a crescut în lumina reflectoarelor și atunci când era adolecentă călătorea în jurul lumii, cu avionul privat, alături de celebrul său tată. Cu toate acestea, de la o vârstă fragedă a știut că nu dorește să calce pe urmele sale și să aibă o carieră în domeniul muzicii.

Într-un interviu acordat publicației germane Blid, actrița a povestit că la 15 ani i-a comunicat tatălui său dorința ei de a ajunge actriță. Deși nu a fost foarte încântat de planurile fiicei sale, Bono a susținut-o întotdeauna și i-a fost alături.

Hollywood, United States. 04th Sep, 2024. HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA – SEPTEMBER 04: Eve Hewson wearing Patou SS25 RTW arrives at the Los Angeles Premiere Of Netflix’s ‘The Perfect Couple’ Season 1 held at The Egyptian Theatre Hollywood on SeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Actrița nu mai locuiește în casa părinților ei din Killiney, suburbie a capitalei Dublin, și și-a a cumpărat recent o locuință la 8.000 de kilometri distanță, tocmai în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

„Tocmai m-am mutat în LA și mi-am cumpărat o casă acolo”, a spus fiica lui Bono. „Viața mea în prezent constă în munca mea și nu am nicio relație.”, a declarat Eve, atunci când a fost întrebată dacă are un partener.

„The Perfect Couple” are o distribuție de excepție

Ecranizare a bestsellerului „Cuplul perfect” / „The Perfect Couple”, al scriitoarei americane Elin Hilderbrand (tradus și la noi), miniseria are în centru o nuntă de vis în luxoasa stațiune americană Nantucket. Bogata familie a mirelui n-a precupețit nimic pentru a organiza evenimentul sezonului, iar o tragedie spulberă liniștea tuturor.

Chiar înainte de ceremonie, în valuri este descoperit un cadavru, toți membrii familiei devin suspecți și sunt chemați la interogatoriu, iar fabuloasa petrecere devine un câmp minat. Miniseria este disponibilă pe Netflix de pe 5 septembrie.

În noua miniserie apar o mulțime de actori și actrițe pe care îi știm din serialele de succes ale ultimilor ani. Billy Howle („Sub semnul credinței”) joacă rolul mirelui, Eve Hewson („Bad Sisters”) este mireasa, Jack Reynor („Midsommar”) este Thomas Winbury, fratele mirelui, iar Dakota Fanning („Ripley”) este soția lui, Abby Winbury. Frumoasa Meghann Fahy („Lotusul alb”) este Merritt Monaco, cea mai bună prietenă a miresei și domnișoara ei de onoare.

Sursă foto: Hepta -Profimedia – Netflix

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton