; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Evangeline Lilly se iubeşte cu Legolas

Evangeline Lilly se iubeşte cu Legolas în „Hobbitul 2”?

06 June 2013

Actriţa Evangeline Lilly (33 de ani) va juca rolul unui elf războinic, Tauriel, în „The Hobbit: The Desolation of Smaug', al doilea film în trilogia lui Peter Jackson bazată pe cartea pentru copii a lui J.R.R. Tolkien.

În „The Hobbit: The Desolation of Smaug' (al doilea film din trilogia „Hobbitul', care se lansează în România pe 13 decembrie), Evangeline Lilly (33 de ani) va fi Tauriel, un personaj inventat de scenariştii Peter Jackson, Fran Walsh şi Philippa Boyens pentru a oferi spectatorilor mai multe prezenţe feminine în poveste, scrie insidemovies.ew.com.

Site-ul are şi o imagine cu actriţa în costumul din film (purtând o perucă roşcată şi urechi de elf) şi dezvăluie că personajul lui Lilly este unul războinic, liderul Gărzii Elfilor. „Este puţin nesăbuită şi foarte dură, nu ezită să ucidă (la nevoie). Va fi implicată şi într-o poveste de dragoste. Nu pot dezvălui prea multe despre asta. Nu este o parte foarte importantă a scenariului, dar există şi îi mână povestea şi acţiunile', a explicat actriţa.

Iubirea de care vorbeşte Evangeline Lilly (care a jucat în serialul „Lost – Naufragiaţii') îl poate implica pe Legolas (Orlando Bloom, care îşi reia aici rolul din trilogia „Stăpânul inelelor'), având în vedere că actriţa a mai spus şi că:  „Relaţia lui Tauriel cu Legolas este importantă. Se cunosc din copilărie şi tatăl lui Legolas, Thrandruil (regele elfilor), vede ceva deosebit în Tauriel, care are un loc special în inima lui. Prin urmare, dacă ai crescut alături de ea toată viaţa şi tatăl tău o place mult pe tânăra asta, care e o luptătoare fantasică, cred că e greu să nu o observi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare