; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood e încântată de sarcină

25 January 2013

Actriţa de 25 de ani şi soţul ei, colegul de breaslă Jamie Bell, aşteaptă primul lor copil împreună, iar Evan e în al nouălea cer.

Sunt foarte entuziasmată. Maternitatea e visul meu, iar soţul meu e cel alături de care mi-am dorit mereu să o experimentez' , a explicat Evan, citată de Access Hollywood.

Wood joacă o româncă în ultimul ei film, The Necessary Death of Charlie Countryman' (care a fost filmat la noi şi în care apare alături de Shia LaBeouf), şi recunoaşte că a avut dificultăţi în a găsi un accent potrivit, deoarece bugetul redus al dramei independente nu i-a permis să angajeze un profesor care s-o ajute.

Am pus pe cineva să-mi facă nişte înregistrări, iar în pauze eram în cabină cu CD-urile, încercând să studiez cât mai mult. Apoi, o dată ce am ajuns în România, am încercat să-i ascult pe localnici'.

Din fericire, am filmat în Bucureşti, care era oraşul meu natal în film, aşa că dacă mă blocam puteam să întreb pe oricine cum se spune un anumit cuvânt sau cum sună, apoi îl imitam'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare