Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Andreei Berecleanu a absolvit facultatea în Londra. Imagini emoționante de la ceremonie: „Ziua asta este a Evei”

Fiica Andreei Berecleanu a absolvit facultatea în Londra. Imagini emoționante de la ceremonie: „Ziua asta este a Evei”
10

de Cristina Țapu,

Andreea Berecleanu are toate motivele să fie mândră. Frumoasa sa fiică, pe nume Eva, a absolvit o facultate cunoscută din Londra, Marea Britanie. Prezentatoarea a fost prezentă la eveniment și a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe imagini de la festivitatea de absolvire.

Fiica Andreei Berecleanu a absolvit facultatea în Londra

Andreea a participat la festivitatea de absolvire a făcultății a fiicei sale, Eva. Tânără a terminat cursurile de design vizual și grafică, în cadrul unei prestigioase universități din Londra. Prezentatoarea i-a fost alături în această zi importantă și i-a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

eva 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La festivitatea de premiere, Eva a strălucit din cap până în picioare, purtând o rochie mini albă și având un machiaj lejer. „Într-o zi importantă, așa cum este această etapă, a absolvirii facultății, este doar despre ea. Ziua este a Evei, reușita este a ei, la fel și eforturile. Părinții, bunicii, prietenii și profesorii simt împlinirea și bucuria, trecând în rândul secund și lăsând drumul liber unei tinere copleșită de lacrimi de fericire”, a fost mesajul pe care Andreea l-a scris în dreptul imaginilor cu Eva, realizate în timpul ceremoniei.

Pe lângă cariera sa de peste 30 de ani în televiziune, Andreea Berecleanu se poate lăuda cu cei doi copii care îi fac viața mai frumoasă. Din căsnicia cu Andrei Zaharescu, de care a divorțat acum aproximativ 10 ani, are o fiică, Eva Zaharescu, în vârstă de 22 de ani, și un fiu, Petru, de 18 ani.

Eva a părăsit România în urmă cu șase ani pentru a studia la liceu în Marea Britanie. Ulterior, a fost admisă la facultate, iar recent a absolvit cursurile de design visual și grafică. Anul trecut, și Petru s-a mutat în Anglia pentru a studia în Marea Britanie și a fi alături de sora sa.

Eva și Petru sunt copiii Andreei Berecleanu din primul său mariaj, cu Andrei Zaharescu. Timp de 15 ani au format unul dintre cele mai admirate cupluri de vedete, amândoi prezentând știrile împreună o lungă perioadă de timp. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit și, după divorț, fiecare a luat-o pe un alt drum. În prezent, Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud, cu actuala soție și copilul lor.

Fiul Andreei Berecleanu a absolvit liceul vara aceasta

Totodată, Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, iar relația pecare acesta o are cu copiii prezentatoarei de știri este una strânsă. 

petru 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Și fiul prezentatoarei a absolvit recent liceul, iar Andreea i-a fost aproape în acest moment atât de special. Mai mult decât atât, ea a distribuit imagini de la festivitate, iar fanii au putut observa că adolescentul este un tânăr chipeș, care o întrece considerabil în înălțime pe celebra sa mamă.

„Las câteva imagini din acest weekend, de la ceremonia de absolvire a lui Petru, la care emoția familiei noastre poate fi înțeleasă mai ales de cei care au trecut deja prin acest moment. Bafta, Petru, în toate drumurile tale de aici înainte! Noi îți vom fi mereu alături, cu toată dragostea!”, a fost mesajul pe care Andreea l-a scris în dreptul imaginilor de la festivitatea care a avut loc în luna iunie a acestui an.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton