Homepage  / Vedete străine

Eva Mendes, superbă la 50 de ani. Imaginile publicate de iubita lui Ryan Gosling

Eva Mendes, superbă la 50 de ani. Imaginile publicate de iubita lui Ryan Gosling
9

de Roxana Mirea,

Eva Mendes arată incredibil, la cei 50 de ani ai săi. Partenera lui Ryan Gosling și-a uimit fanii cu cele mai recente imagini pe care le-a postat pe Instagram. Eva Mendes, care este mamă a doi copii, s-a pozat aproape fără machiaj, dezvăluind o frumusețe naturală.  

Cum arată Eva Mendes la 50 de ani 

Eva Mendes arată incredibil. Vedeta în vârstă de 50 de ani a dezvăluit recent că a renunțat la actorie pentru a fi mamă cu normă întreagă pentru copiii pe care îi are cu Ryan Gosling. Eva Mendes a arătat că vârsta este cu adevărat doar un număr atunci când și-a etalat marți frumusețea tinerească, pe Instagram, potrivit Mirror.

Actrița în vârstă de 50 de ani și-a încântat fanii atunci când a încărcat pe Instagram o serie de selfie-uri realizate în bătaia razelor de soare. În fotografiile de prim-plan – care au adunat deja peste 42.000 de aprecieri – Eva părea relaxată. 

Vedeta din „Place Beyond the Pines” și-a pus în evidență trăsăturile superbe cu un machiaj natural, purtându-și părul lejer pe umeri. Cu un top alb cu bretele, Eva și-a completat ansamblul simplu cu cercei aurii. 

Mama a doi copii – care le are pe fiicele Esmeralda, în vârstă de 9 ani, și Amanda, în vârstă de opt ani, cu iubitul ei, Ryan Gosling, în vârstă de 43 de ani – a scris în dreptul fotografiilor: „Hoop chica. Summer muchacha. Este locul în care trăiesc.”  

Cum arată Eva Mendes la cei 50 de ani Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Eva Mendes a renunțat la cariera ei de la Hollywood 

Postarea Evei vine la scurt timp după ce actrița a dezvăluit că ea și iubitul ei, Ryan – care s-au străduit din greu să își țină relația și viața de familie departe de ochii publicului – au avut un „acord non-verbal” că va renunța la cariera ei de la Hollywood pentru a fi mamă cu normă întreagă pentru cele două fiice ale lor. Apărută la emisiunea „Today” la începutul acestui an, Eva a dezvăluit că a fost de acord să se retragă din actorie atunci când vor întemeia o familie.  

A fost aproape ca o înțelegere non-verbală, de genul: Bine, el va lucra și eu voi lucra, voi lucra aici”, a declarat ea. 

Eva a adăugat că a fost o „chestie de la sine înțeleasă” să rnunțe la cariera ei de la Hollywood pentru a putea petrece mai mult timp cu copiii. Apoi, ea a avut doar cuvinte de ludă la adresa partenerului ei, pe care l-a cunoscut în timp ce filmau împreună pentru filmul „A Place Beyond the Pines”. „Nu am trăit niciodată așa ceva. Felul în care lucrează, angajamentul său față de meserie, modul în care vrea să facă totul cât mai bine”, a spus ea. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton