; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva Mendes Ryan Gosling

Eva Mendes și Ryan Gosling, despărțiți când au aflat de sarcină?

25 July 2014

Conform unor noi zvonuri din presa de peste Ocean, Eva Mendes și Ryan Gosling ar fi avut ceva probleme în relație, ba chiar cei doi ar fi fost despărțiți în momentul în care au aflat despre sarcină.

Ryan Gosling o va cere de soţie pe Eva Mendes

„Copilul nu a fost planificat. Ryan a fost surprins, mai ales din moment ce s-au despărţit anul trecut, doar ca să se împace.', a spus o sursă citată de site-ul inquisitr.com.

Ryan și Eva s-ar fi împăcat imediat ce au aflat că vor avea un copil împreună. Acum, actrița de 40 de ani locuiește în casa lui Ryan Gosling din Los Angeles.

„Casa lui este destul de mică şi are numai două dormitoare. Eva caută o casă mai mare în care să locuiască împreună după ce se naşte copilul', a mai precizat sursa.

Eva Mendes și Ryan Gosling nu au confirmat încă sarcina, dar viitoarea mămică a fost văzută recent în public, iar burtica era vizibilă.

Cei doi ar vrea să facă nunta după nașterea copilului, au scris jurnaliștii de la The Independent. Aceeași sursă speculează că actrița, însărcinată deja în aproape 8 luni, așteaptă un băiețel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare