Homepage  / Vedete străine

Eva Mendes și Ryan Gosling, prima apariție publică alături de fiicele lor. Cum s-au afișat în tribunele Jocurilor Olimpice de la Paris

Eva Mendes și Ryan Gosling, prima apariție publică alături de fiicele lor. Cum s-au afișat în tribunele Jocurilor Olimpice de la Paris
12

de Cristina Țapu,

Flancați de bodyguarzi, Eva Mendes, Ryan Gosling și cele două fiice ale lor și-au făcut apariția în public la Paris. Actorul din și soția lui, care și-a pus pe pauză cariera de actriță pentru a se dedica rolului de mamă, evită de obicei ieșirile împreună pentru a nu fi fotografiați de paparazzi. Ei încearcă în special să le protejeze pe cele două fetițe ale lor, Esmeralda și Amada. Iată cum au apărut în tribunele Jocurilor Olimpice de la Paris!

Eva Mendes și Ryan Gosling, prima apariție publică alături de fiicele lor

Cu toate acestea, cu ocazia Jocurilor Olimpice 2024, Eva Mendes și Ryan Gosling au făcut o excepție și s-au mutat temporar în capitala Franței împreună cu copiii lor. Deși au avut gărzi de corp, vedetele nu au fost ferite complet de aparatele de fotografiat ale paparazzilor.

Eva Mendes and Ryan Reynolds at the 2024 Paris OlympicsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Familia completă a asistat din tribune la competițiile de echitație și gimnastică artistică. Esmeralda și Amada, fiicele cuplului, au intrat pe arene cu fețele acoperite. Fiica cea mare și-a acoperit chipul cu un evantai, în timp ce mezina s-a refugiat în brațele celebrului său tată, stând cu capul lipit de umărul lui pentru a-i nu fi fotografiat chipul.

Eva și Ryan sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața lor personală și refuză să vorbească despre povestea lor de dragoste. De altfel, Eva și Ryan nu au mai apărut împreună în public de peste un deceniu. Ultima lor apariție pe covorul roșu a fost la Festivalul Internațional de Film de la Toronto în 2012, la premiera filmului „The Place Beyond the Pines”.

Eva MendezIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Eva Mendes și Ryan Gosling au o relație departe de privirile curioșilor

Eva Mendes și Ryan Gosling formează una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood. Cei doi actori au preferat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Eva Mendes a dezvăluit că ea și Ryan Gosling își împart responsabilitățile atunci când vine vorba de treburile casnice, recunoscând că este total „obsedată de bucătărie”, scrie eonline.com.

„Ryan este bucătarul. Este un bucătar incredibil”, a declarat ea pentru People. „Cred că există un echilibru foarte bun în „tu gătești, eu fac curat”. Și pur și simplu funcționează pentru noi”. Mărturisind că este, de asemenea, un pic „obsedată de controlul chiuvetei”, Eva, în vârstă de 50 de ani, a spus că, de fapt, consideră că este terapeutic să facă curățenie în bucătărie.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton