; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva Mendes vrea să cucerească lumea

24 January 2011

Actriţa de 36 de ani, care are o relaţie cu regizorul George Gargurevich, nu se grăbeşte să ia deciziile referitoare la carieră, relatează femalefirst.co.uk.

„Cucerirea lumii este scopul meu. Este o metodă în nebunia mea – oamenii mă consideră aleatorie, dar sunt incredibil de calculată în carieră', a spus Eva Mendes.

„Dacă fac reclame topless pentru Calvin Klein, acest lucru se întâmplă pentru că am realizat că a venit timpul să îmi dezvălui sexualitatea. Nimic din ceea ce fac nu este lăsat la voia întâmplării'.

„Nu ştiu sigur care este metoda mea. Tot ce ştiu este că face parte din planul meu de a conduce lumea. Nu voi accepta altceva. Aceasta este adevărata mea destinaţie'.

Eva Mendes este atât de dedicată carierei, încât nu-şi permite să plece în vacanţă, pentru că nu-i place să facă pauze sau să se gândească la deciziile din trecut.

„Nu mă uit niciodată în urmă. Este cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată şi a venit de la antrenorul meu de atletism din liceu. M-a făcut să realizez că, dacă mă uit în urmă când alerg, fiecare milisecundă în care sunt distrasă m-ar putea face să pierd cursa'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare