; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva Mendes se iubeşte cu Ryan Gosling

07 September 2011

Ea, o sirenă cu origini latino, cu un corp perfect și un talent asemenea. El, o tânără stea de la Hollywood, care le face pe femei să li se înmoaie genunchii. Cei doi formează cel mai nou cuplu din Cetatea Filmului, scrie Daily Mail.

Eva Mendes (37 de ani) și Ryan Gosling (30 de ani) filmează The Place Beyond the Pines' împreună şi se pare că n-au rămas insensibili la farmecele celuilalt. Cei doi au profitat de o pauză pentru a se plimba pe la Disneyland-ul din Anaheim, California, unde s-au purtat ca doi liceeni îndrăgostiţi, relatează Us Weekly.

Deși erau îmbrăcați în haine cât mai comune, tocmai pentru a scăpa de paparazzi, fotografii revistei i-au surprins în timp ce se plimbau ţinându-se de mână şi se sărutau, dar şi când cei doi porumbei s-au distrat fie în montagne-russe, fie în carusele şi alte asemenea.

Erau foarte jucăuşi', a declarat o sursă. Eva ţopăia ca o fetiţă. Se sprijinea de el şi s-a ţinut de braţul lui tot timpul'.

În trecut, Gosling a fost logodit cu Rachel McAdams şi s-a iubit, printre altele, cu Sandra Bullock şi Kirsten Dunst, în vreme ce Eva s-a despărţit de producătorul George Gargurevich în această vară, după nouă ani de relaţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare