; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva Mendes munceşte pentru silueta ei de vis

08 February 2012

Actriţa de 37 de ani a explicat, în revista Marie Claire, că nu e diferită de alte femei când vine vorba de eforturile făcute pentru a-şi păstra formele de invidiat.

„Alerg de patru – cinci ori pe săptămână, fie pe o anumită distanţă, fie pe pistă, fie pe bandă', povesteşte ea. „Nu mănânc carne şi am renunţat şi la cea de pui. Pielea mea arată mult mai bine acum'.

Ea recunoaşte, însă, că a avut nevoie de ceva timp pentru a ajunge la imaginea pe care o are la Hollywood, din punct de vedere al aspectului fizic: Nu contează ce ai sau cum arăţi. E ceva la care oricine trebuie să muncească.

Realizez că am contribuit la o imagine fericită, sănătoasă, puternică, dar nu e numai meritul meu'.

E colegul perfect'

Mendes mai crede despre femei că vor adora, ca adulte, anumite părţi ale corpului care le displăceau în tinereţe. Când mi se fac complimente despre forma dinţilor mei sau despre aluniţă, atunci realizez că imperfecţiunile sunt cele care îi atrag pe oameni la tine', adaugă ea.

Eva are de câteva luni o relaţie cu colegul de breaslă Ryan Gosling (31 de ani), care s-a înfiripat pe platourile de la următorul lor film, The Place Beyond the Pines', şi mărturiseşte că îl adoră şi ca partener de filmări.

E colegul perfect', se entuziasmează ea. Nu m-am simţit niciodată atât de satisfăcută creativ la un film'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare