Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva Mendes luptă pentru relaţia cu Ryan Gosling

7 November 2011

Eva Mendes nu se poate bucura de timpul petrecut cu noul iubit Ryan Gosling, alături de care a început o poveste de iubire la începutul acestei toamne. Problema este fostul iubit al actriţei, care refuză să părăsească locuinţa din Los Angeles, pe care au împărţit-o până de curând.

Producătorul George Augusto şi Eva Mendes s-au despărţit (după o relaţie de zece ani, n.r.), dar nu în termeni amicali, scrie National Enquirer.

„George a trăit acolo chiar dacă ei s-au despărţit de aproape un an. Eva i-a permis asta pentru că s-a simţit vinovată după despărţire. Dar Ryan este primul bărbat alături de care are o relaţie serioasă', a spus o sursă citată de revista americană.

Se pare că actorul de 37 de ani a pus piciorul în prag şi a spus că Eva trebuie să aleagă între el şi fostul iubit. În urma acestui ultimatum, Eva Mendes i-a ordonat lui George Augusto să renunţe la orgoliu şi să plece din casa lor.

„Ea nu vrea să îl piardă pe Ryan', a mai spus sursa.

Cei doi actori joacă împreună în drama poliţistă „The Place Beyond the Pines', în care mai apar Bradley Cooper şi Ray Liotta. Filmul e programat să apară în 2013.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare