Homepage  / Vedete româneşti

Eva Măruță, imagini de senzație de la petrecerea de ziua ei. Fiica Andrei a fost sărbătorită în Marbella, la reședința nașului milionar

Eva Măruță, imagini de senzație de la petrecerea de ziua ei. Fiica Andrei a fost sărbătorită în Marbella, la reședința nașului milionar
13

de Roxana Mirea,

A fost sărbătoare mare în familia Măruță! Eva a împlinit 9 ani și a avut parte de o petrecere surpriză, cu tematică cinema, având în vedere că a jucat în filmul „Tati part-time”. Petrecerea a fost găzduită de către nașul milionar Arpad Paszkany la reședința lui din Marbella, Spania. Iată imaginile. 

Eva Măruță, petrecere în Marbella de ziua ei 

Eva Măruță a împlinit 9 ani, marți, 23 iulie 2024 și a fost sărbătorită într-un stil măreț de familia ei. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a avut parte de o petrecere surpriză cu tematică cinema, având în vedere pasiunea ei pentru actorie și rolul pe care l-a jucat în filmul „Tati part-time”, alături de Alex Bogdan. Nașul milionar Arpad Paszkany a găzduit petrecerea-surpriză la reședința lui din Marbella, Spania. 

De la ziua Evei nu au lipsit bunicii paterni, bunica Rusalina Măruță. O surpriză a fost prezența lui Ioan Andone și a soției sale, Simona Andone. Fostul antrenor dinamovist apare în imagini jucându-se cu sărbătorita și oferindu-i un cadou prețios, o rochiță Moschino, cu celebrul imprimeu „nautical”, care costă aproximativ 500 de euro, potrivit libertateapentrufemei.ro.  

Eva Măruță, petrecere în Marbella de ziua ei  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Nu pot să cred ce surpriză au putut să îmi facă. Vă iubesc! Vă mulțumesc din suflet!”, a scris Eva în dreptul unui clip cu reacția ei atunci când a fost adusă la petrecerea de ziua ei.  

Andra și Cătălin Măruță, mesaje emoționante de ziua fiicei lor 

Andra și Cătălin Măruță sunt extrem de mândri de Eva și David, copiii lor. De ziua micuței, cei doi au transmis mesaje emoționante și pline de iubire pentru fiica lor.  

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte azi de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună, să nu lași lumea să te schimbe! Te iubim!”, a scris Andra. 

Fiecare zi în care tu descoperi lumea este o zi de recunoștință pentru noi. Tu și David ne-ați luminat zilele. La mulți ani Eva, fiica mea curajoasă și bună!”, a scris și Cătălin Măruță. 

O super petrecere surpriza pentru sora mea, Eva Măruță! Te iubim! Esti cea mai tare”, a scris și David, care a împlinit 13 ani pe 16 martie. 

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton