; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva Longoria va produce o telenovelă

01 December 2010

Starul din Neveste disperate' pregăteşte trei proiecte TV: un serial de comedie, o miniserie istorică şi o telenovelă. După ce a intentat divorţ soţului ei Tony Parker, actriţa de 35 de ani şi-a canalizat energia spre cariera ei de producătoare.

Ea va produce o telenovelă pentru postul ABC intitulată Sendera', care va spune povestea a două familii avide de bani şi de putere, una din Mexic şi una din Texas. Nu se ştie încă dacă va juca şi Eva în acest serial, însă ziarul mexican El Universal' anunţă că ea va fi directoare executivă.

De asemenea, Eva Longoria a anunţat că, prin intermediul companiei sale Unbelievable Entertainment, va produce un serial de comedie, Parenting by committee'.

Acesta va fi transmis tot de ABC şi va spune povestea a patru femei a căror viaţă se schimbă când una dintre ele rămâne însărcinată, iar celelalte încearcă să formeze un comitet' pentru a creşte copilul. Ultimul proiect al Evei, miniseria Aztecs', are în prim-plan povestea de dragoste dintre Hernán Cortés, conquistadorul Mexicului, şi o băştinasă, La Malinche.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare