; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CANNES 2015: Eva Longoria

Eva Longoria şi Pepe Baston au avut o nuntă de vis

23 May 2016

Starul serialului „Neveste disperate' şi directorul companiei Televisa şi-au jurat dragoste eternă într-o ceremonie romantică, la apus de soare, în casa lor din Mexic. Revista „Hola', ediţia mexicană, a avut exclusivitate şi a publicat cu ei poze de la nuntă. Pepe (47 de ani) şi Eva (41 de ani) formează un cuplu fericit din 2013, iar în urmă cu jumătate de an s-au logodit într-un cadru la fel de romantic în deşertul din Dubai.

Actress Eva Longoria and boyfriend Jose "Pepe" Antonio Baston strolling at the Boulevard de la Croisette during the 68th annual International Cannes Film Festival in Cannes, France, 21th May 2015. Credit: Reymer/face to face

Nunta a avut loc în curtea reşedinţei de lux a lui Pepe din localitatea Valle de Bravo, Mexic. Printre cei 80 de invitaţi s-au numărat şi numeroase celebrităţi, printre ele Ricky Martin, Mario Lopez, Melanie Griffith, Victoria şi David Beckham. De altfel, Victoria i-a şi creat Evei rochia de mireasă, în timp ce costumul lui Pepe a purtat semnătura designerului italian Brunello Cucinelli.

[Not a valid template]

„În mica noastră grădină, înconjuraţi de un mic grup de persoane pe care le iubim, eu şi Pepe ne-am căsătorit', a scris Eva pe Instagram.

Cei doi miri s-au ocupat înde-aproape de toţi invitaţii, pe care i-au cazat la luxosul hotel Rodavento, iar momentele muzicale au fost asigurate de trupa Pro Down, formată din artişti cu dizbilităţi. Pepe şi Eva au dat startul petrecerii dansând pe piesa lui Carlos Vives, „Volvi a nacer'. Ceremonia religioasă a fost atât în engleză, cât şi în spaniolă, iar fiicele lui Pepe din prima căsătorie, Natalia, de 20 de ani şi Mariana, de 12 ani, au fost martore.

Eva se află la al treilea mariaj, ea a mai fost căsătorită în trecut cu actorul Tyler Christopher şi şi cu baschetbalistul Tony Parker. În timp ce Pepe a fost căsătorit timp de 10 ani cu actriţa de telenovele Natalia Esperón, cu care o are o fată, Natalia, şi doi gemeni (Mariana şi José Antonio).

Ultimul proiect TV al Evei Longoria este sitcomul „Telenovela', pe care la şi co-produs şi în care a jucat alături de Jencarlos Canela.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare