; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva Longoria nu renunţă la copil

09 December 2010

Frumoasa actriţă de 35 de ani le-a mărturisit prietenilor că, deşi a depus actele de divorţ, nu va renunţa la planul său de a face un copil, scrie National Enquirer.

.

Starul din „Neveste disperate' a trecut printr-o perioadă foarte dificilă din viaţa sa de când a aflat că soţul său, jucătorul de baschet Tony Parker, schimba mesaje cu o prietenă a cuplului de mai bine de un an. Eva i-a confruntat pe amândoi, dar aceştia au negat că ar avea o relaţie, în ciuda dovezilor clare.

Potrivit surselor citate de National Enquirer, Longoria a fost devastată pentru că îşi iubea foarte mult soţul – cu care s-a căsătorit cu trei ani în urmă – şi îşi dorea să aibă un copil cu el.

Însă, chiar dacă actriţa este „de neconsolat' în urma evenimentelor recente, se pare că nu va renunţa sub nicio formă la planurile de  a adopta un copil, planuri pe care şi le-a făcut alături de Parker după ce au eşuat în încercarea de a face unul.

„Dorinţa ei este să aibă un copil chiar dacă sunt foarte puţine şanse ca ea şi Tony să se împace. În orice caz, ea le-a observat îndeaproape pe Sandra Bullock şi pe Madonna care sunt două exemple de femei independente şi care îşi cresc copii singure şi dacă va trebui să facă la fel, atunci aşa va fi. Nu va lăsa divorţul să îi distrugă visul de a fi mamă,' a declarat sursa pentru tabloidul National Enquirer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare