Homepage  / Vedete româneşti

Eva Longoria, în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris. Actrița a defilat pe podium într-o rochie provocatoare

Eva Longoria, în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris. Actrița a defilat pe podium într-o rochie provocatoare
4

de Cătălina Matei,

La cei 49 de ani săi, Eva Longoria pare că a găsit elexirul tinereții fără bătrânețe, căci aparițiile ei recente sunt mai îndrăznețe ca cele din urmă cu 20 de ani. Actrița din serialul „Neveste disperate” a fost în centrul atenției zilele trecute la Săptămâna Modei de la Paris, când a defilat pe podium într-un dintre cele mai îndrăznețe rochii purtate vreodată.

Eva Longoria, în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris

Unul dintre cele mai așteptate show-uri din cadrul Săptămânei Modei de la Paris a avut loc zilele trecute, la Palais Garnier. Mai multe celebrități au defilat pe podium într-o prezentare cu o tematică specială, care a celebrat puterea feminității indiferent de vârstă ori statut.

Prima care a stârnit ropote de aplauze și ovații intense a fost Jane Fonda, care a purtat un trenci argintiu strălucitor și o pereche de pantofi sport. Actrița în vârstă de 86 de ani arată fabulos, în ciuda vârstei și a faptului că a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu doi ani, în prezent fiind în remisie.

Jane Fonda este într-o formă de invidiat la cei 86 de ani ai săi

La fel de strălucitoare a fost și Andie McDowell, care a întors privirile într-o rochie cu paiete și care i-a pus în evidență părul grizonat. De altfel, celebra actriță militează de ani buni pentru frumusețea naturală, fără artificii.

Eva Longoria, mai senzuală ca niciodată

De pe podium nu a lipsit nici Kendall Jenner, hipnotizantă într-o ținută roșie, ori Heidi Klum, într-o rochie neagră mulată pe corp. Însă cea care a fost desemnată „diamantul” serii de mai toți fotografii prezenți la eveniment a fost Eva Longoria. Actrița din serialul „Neveste disperate” pare că a găsit elixirul tinereții, căci nici în urmă cu 20 de ani, când se lansa celebra producție, nu a avut apariții atât de senzuale.

Eva Longoria a emanat sex-appeal în timp ce a defilat pe podium într-o rochie albă, îndrăzneață, cu decolteu generos, cu mâneci scurte, dar supradimensionate, și despicată până la coapsă. Decolteul amețitor a fost pus în evidență și cu ajutorul unui colier cu diamante.

Défilé „Walk Your Worth” de L’Oréal devant l’Opéra Garnier lors de la fashion week PAP femme printemps/été 2025 à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pe podium, actrița și-a aplicat seducător rujul pe buze chiar în timp ce defila ca un model profesionist pe catwalk.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton