Homepage  / Vedete străine

Eva Longoria, apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației

Eva Longoria, apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
16

de Redactia Tvmania

Eva Longoria, în vârstă de 49 de ani, s-a numărat printre vedetele care au pășit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Actrița a purtat o ținută foarte îndrăzneață și a atras toate privirile!

Eva Longoria, apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția

Eva Longoria a strălucit la cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, captivând atenția tuturor cu o apariție spectaculoasă la Gala amfAR, un eveniment caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru cercetarea SIDA.

Actrița de 49 de ani a impresionat într-o rochie transparentă, acoperită cu paiete, care i-a evidențiat silueta impecabilă. Longoria și-a completat look-ul cu pantofi negri cu toc și bretele, adăugând o notă de eleganță, în timp ce părul i-a fost coafat într-o coadă lejeră.

amfAR Venezia Gala, Arrivals, 81st Venice International Film Festival, Italy – 01 Sep 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Alături de Eva Longoria, evenimentul a adus în prim-plan și alte vedete renumite, precum Kate Beckinsale și Rumer Willis. Kate, la 51 de ani, a atras atenția într-o rochie albă tip corset, ce i-a subliniat silueta tonifiată, iar Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis, a ales o rochie bronz cu un decolteu foarte îndrăzneț.

Gala amfAR, un eveniment emblematic care are loc anual fiind organizat de către Festivalul de Film de la Cannes și Veneția, este cunoscută pentru strângerea de fonduri în sprijinul cercetării SIDA și educației privind HIV. De la înființarea sa în 1985, organizația amfAR a strâns aproape 900 de milioane de dolari și a oferit peste 3.800 de granturi echipelor de cercetare din întreaga lume.

Eva Longoria este una dintre cele mai cunoscute și influente figuri din industria divertismentului, apreciată nu doar pentru cariera sa de actriță, ci și pentru activitatea sa de producătoare, regizoare și activistă.

Eva Longoria, pe covorul rosu, la Premiile Oscar 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 16

Cu ce s-a ocupat Eva Longoria înainte de a deveni celebră

Eva Jacqueline Longoria s-a născut pe 15 martie 1975, în Corpus Christi, Texas, într-o familie de origine mexicană. A crescut într-un mediu modest și a învățat de mică importanța muncii grele și a educației. A obținut o diplomă în kinetoterapie de la Texas A&M University-Kingsville înainte de a se muta la Los Angeles pentru a-și urma visul de a deveni actriță.

Primul ei rol major a venit în 2001, când a fost distribuită în telenovela americană The Young and the Restless. Însă rolul care a propulsat-o în lumina reflectoarelor a fost cel al Gabrielei Solis în serialul de succes Desperate Housewives (2004-2012). Interpretarea ei a fost lăudată, iar Eva a devenit rapid una dintre cele mai populare actrițe de pe micile ecrane. Acest rol i-a adus recunoașterea internațională și i-a deschis calea către o carieră diversificată în film și televiziune.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton