; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana voicu, liana stanciu, florina ghenescu

Eurovision 2015| TVR va difuza o serie de emisiuni dedicate concursului

12 February 2015

Din 15 februarie, până la spectacolul din 8 martie prilejuit de finala naţională a concursului Eurovision 2015, TVR 1 difuzează, în fiecare duminică seară, de la ora 21.10, emisiuni dedicate evenimentului muzical anual al Europei. Cele trei ediţii Eurovision România vor fi prezentate de Liana Stanciu, alături de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu (Miss G).

ioana voicu, liana stanciu, florina ghenescu

În prima ediţie, vom vedea un istoric al concursului Eurovision în România şi al participărilor reprezentanţilor noştri la Eurovision, cu imagini din arhiva TVR.

Tot în ediţia Eurovision România  din 15 februarie vom vedea imagini de la conferinţa de presă organizată de TVR la finalul etapei de preselecţie şi vom afla detalii despre modul de jurizare. Jurnaliştii prezenţi în studio vor satisface curiozităţile publicului, punând întrebări concurenţilor şi organizatorilor, iar telespectatorii pot participa şi la un concurs de fidelitate.

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai.

Melodia câştigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare