; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wimbledon

Eurosport va transmite Wimbledon-ul şi la noi, în 2017 – 2019

03 August 2016

Eurosport își consolidează poziția de destinație preferată de fanii tenisului de Mare Șlem în Europa,  achiziționând drepturi extinse pentru transmisiile de la Wimbledon: postul va adăuga alte 16 țări la lista celor în care deja transmite turneul – printre care şi România –, în urma contractului pe 3 ani.

Wimbledon

Acesta cuprinde drepturi TV şi digitale exclusive (prin aplicația Eurosport Player) pentru turneele din perioada 2017 – 2019. Eurosport oferă astfel toate cele patru turnee de Grand Slam: Wimbledon, Australian Open, Roland Garros și US Open, în 25 de țări din Europa.

Celelalte ţări noi în care se va vedea turneul sunt: Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Serbia, Slovenia, Suedia. Până în 2014, Eurosport nu a avut drepturi de transmisie pentru Wimbledon; abia în 2015 a început să transmită turneul, în Belgia.

„Acordul extins pentru Wimbledon înseamnă că vom transmite de acum toate cele patru turnee de Grand Slam în 25 de țări, devenind cu adevărat destinația preferată pentru turneele de tenis Mare Șlem din Europa. Construim un parteneriat pe termen lung cu The All England Club, care susține strategia Eurosport de a asigura conținut premium disponibil pentru fanii noștri pe orice platformă', a declarat Peter Hutton, CEO Eurosport.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare