; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eurosport a anunțat că va transmite curse cu drone

FOTO. Eurosport va transmite, din noiembrie, curse cu drone

18 October 2016

Eurosport a anunțat că va difuza, din luna noiembrie, curse cu drone. Potrivit unui comunicat Eurosport, postul a devenit partener cu DR1 Racing, competiția supremă a curselor de drone și va distribui exclusiv materialele pentru difuzarea în 70 de țări din Europa, inclusiv România și zona Asia-Pacific.

[Not a valid template]

Primul episod al concursului „DR1 Invitational', din Los Angeles, va fi difuzat de canalul Eurosport 1, marți, 8 noiembrie, la ora 24.00.

Cursele de drone sunt o competiție în care concurenții pilotează aparate de zbor teleghidate cu care încearcă să parcurgă complexe trasee cu obstacole într-un timp cât mai scurt.

Eurosport va transmite trei campionate adiționale în sezonul următor, inclusiv „DR1 Champions Series', programat să debuteze în 2017 cu etape organizate în mari metropole de pe întreg globul, și „DR1 Micro Series'. Totodată, Eurosport.com va prezenta și competiții de mai mică anvergură, conținut video suplimentar cu imagini nedifuzate, selecțiuni din transmisiuni și interviuri.

Eurosport va reprezenta DR1 în scopul sublicențierii drepturilor la nivel global (cu excepția SUA).

Vedete precum americanul Tommy „Ummagawd' Tabajia, britanicul Luke „BanniUK' Bannister și australianul Chad „FinalGlideAUS' Nowak sunt câțiva dintre cei mai buni piloți din lume ce au ridicat cursele de drone la un alt nivel. Campionatul „DR1 Champions Series' va aduce în competiție mai multe echipe de elită ale piloților de drone ce se vor înfrunta pe întreg globul pentru a câștiga titlul de Campioană Mondială.

Peter Hutton, CEO Eurosport: „Eurosport caută în permanență să inoveze. Noi credem în noile tehnologii, indiferent că este vorba de conținut în Realitate Virtuală inclus în transmisiunile noastre sau de inovațiile din sporturile noului val, acestea fiind un bun mijloc de a atrage fanii către sport. E fascinant să vedem creșterea continuă în popularitate a sporturilor electronice „eSports', iar modul în care DR1 combină aceasta cu aspectele mai tradiționale ale întrecerii sportive crează un model de competiție incitant. Ne bucură să lucrăm cu DR1 și să oferim fanilor șansa de a urmări „întortocheatul traseu' al acestui captivant nou sport, prin intermediul tuturor platformelor Eurosport.'

Brad Foxhoven, CEO al DR1 Racing: „Suntem încântați să prezentăm unei audiențe atât de vaste ca a Eurosport o competiție sportivă care combină atributele Formulei 1, NASCAR-ului și cele din eGaming. Eurosport a arătat un interes real de a transmite cursele de drone nu doar pe canalele sale TV lineare, dar și de a juca un rol important în dezvoltarea acestui sport prin platformele sale digitale. Oportunitățile create de cursele de drone, atât din punct de vedere al înaltei performanțe cât și din cel al inovației, sunt nelimitate.'

Alte articole:

1. Eurosport lansează din 15 august Premier League Magazin'

2. Eurosport va transmite Wimbledon-ul şi la noi, în 2017 – 2019

3. Eurosport va difuza în exclusivitate în România meciurile din Premier League

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare